Re-design & bli ny – med designer Kjell Nordström!

Få personlige tips til redesign av dine klær! Og bli med i trekningen av en fantastisk bli ny-opplevelse – på Wellbeing Festival på Lillestrøm, 24.-26. november! Med designer Kjell Nordström (Baron von Bulldog).

Av Therese Stordahl Foto: Xenia Villafranca

Her er mer av hva du kan oppleve på Wellbeing Festival på Lillestrøm, 24.-26. november

På Wellbeing Festival kan du få råd og tips til hvordan du med enkle grep kan gjøre om plagg så de blir som nye. Ta med deg noe du vil re-designe! Du får hjelp og tips av Kjell Nordström – Baron von Bulldog, som ble kåret til årets designer i 2005.

Bli Ny-konkurranse på Wellbeing Festival!

På festivalen trekker vi dessuten én heldig vinner, som får en fantastisk Bli Ny-opplevelse med designer Kjell Nordström. Vinneren presenteres på festivalen, lørdag 25. november kl 14.00!

Vinneren får:
  • Re-designet klær du selv velger ut, til et antrekk
  • Din egen Black Rose-kjole, “den lille sorte” fra Kjells kolleksjon
  • Makeover med økologisk make up fra Green Spirit
  • Hårstyling med økologiske hårprodukter fra Green Spirit

Slik deltar du:
– Skriv et par linjer om deg selv, hvorfor du vil være med – og legg ved et bilde av deg – og send til: eirik@visionworks.no

NB! Vinneren som trekkes gjøres før festivalen og man må være tilgjengelig for dette, i Oslo, i tiden før 25. november.

Vi trekker vinneren lørdag 11. november!

Lykke til! 🙂

I august i år lanserte Kjell Nordström kolleksjonen Black Rose by BvB, “den lille sorte” for alle kvinner. Budskapet er at uansett hvor du kommer fra, uansett hvor gammel du er og hvordan du ser ut – du er like vakker på innsiden og utsiden!

 

***

Om Kjell Nordström

Kjell Nordström er også kjent som Baron von Bulldog. Han ble kåret til årets designer i 2005, og har jobbet som lærer i re-design i tolv år. I august i år lanserte han kolleksjonen Black Rose by BvB, “den lille sorte” for alle kvinner. Budskapet er at uansett hvor du kommer fra, uansett hvor gammel du er og hvordan du ser ut, – du er like vakker på innsiden og utsiden!

Kjell Nordström har blant annet designet kostymer til norske filmer, lager egen hundekolleksjon: Bastards & Bluebloods, og er en av initiativtakerne til Mote mot pels. Dette initiativet har gjort at Norge har blitt et foregangsland når det gjelder dyrevern innen motebransjen, og andre land har fulgt eksempelet.

Nordström ble i fjor headhuntet til posisjonen som kreativ leder for Sisters In Business Norsk Design. De hjelper kvinner med sy- og skreddererfaring som kommer til Norge (flyktninger og innvandrere) med å få benytte sin kompetanse. SIB tilbyr norske designere, som foreløpig er små eller i startfasen, å få laget prøvekolleksjoner/små kolleksjoner. 11. oktober åpnet Sisters In Business systue på IKEA, hvor du kan få sydd det du ønsker av IKEAS stoffer!

Her er mer av hva du kan oppleve på Wellbeing Festival på Lillestrøm, 24.-26. november

***

   

   

Comments are closed.