Dyktige yogalærere til Wellbeing Festival i november

Noe av det beste med Wellbeing Festival er at man kan prøve, se og oppleve så mye forskjellig i løpet av en helg! En av aktivitetene som foregår non-stop hele helgen er yoga. Det blir mange varianter av yoga, og ulike, flotte lærere. Her er noen av dem!

 

Vibeke Klemetsen er en av de vi gleder oss over å presentere! Hun er kjent for mange som programleder og vinner av konkurransen MasterChef. Hun er også yogalærer, forfatter, og gründer av yoga-kleskjeden Run & Relax. På Wellbeing Festival leder hun en dynamisk yogaklasse som er åpen for alle (førstemann til mølla:). Run & Relax-kolleksjonen finner du på egen stand på festivalen, med Vibeke og kolleger!

 

 

Trine Berge er hele Norges Super-dame gjennom Superdamebloggen, helsekostkjeden SuperNature som hun startet opp, og som raw food chief.  Trine er lærer i Kundalini Yoga, og på Wellbeing Festival skal hun holde en herlig klasse som er åpen for alle. Kundalini Yoga er også kjent som «the yoga of awareness», og benytter meditasjon, pust og mantra, i tillegg til asanas, ulike stillinger.

 

 

Maja Thune er yogalærer, forfatter og kunst- og uttrykksterapeut. Hun er kjent for mange gjennom «Kjærlighet som medisin», et prosjekt som setter fokus på kjærlighet, ikke tvang, innen psykisk helse. I samarbeid med helsevesenet har Maja vært pådriver for å få yoga inn i psykiatrien i Norge. Maja holder flere yogaklasser på Wellbeing Festival, og hun har en varm og rommende undervisningsstil. Maja har også stand på festivalen, hvor du kan treffe henne.

 

 

 

 

Jonathan Weber er kunstner, mindfulness- og yogalærer. Han har undervist i over ti år, og ønsker å gjøre yoga og meditasjon enkelt og tilgjengelig for alle. Han har en jordnær tilstedeværelse og visdom med seg. Jonathan er opprinnelig fra Oregon i USA, men bor nå i Norge. På Wellbeing Festival leder han både yogaklasser og mindfulness-klasser, og på standen hans kan du beundre og kjøpe hans vakre kunst.

 

 

 

Jannice Strand og Linn Ingrid Dahl eier og driver Be Yoga på Lørenskog og på Ullern. De har mange lærere ansatt hos seg, og formidler en utrolig glede og dedikasjon til arbeidet. De tilbyr flere ulike klasser, også meditasjonsklasser, på Wellbeing Festival, og du kan møte dem og slå av en hyggelig prat på standen deres!

 

Comments are closed.