De beste yogalærerne kommer til Wellbeing Festival!

På Wellbeing Festival er at man kan prøve, se og oppleve mange ulike former for yoga og bevegelse – hele helgen! Det blir mange varianter av yoga, med landets beste  lærere. 

På Wellbeing Festival får du alt på ett brett! De beste lærerende i ashtanga yoga, yinyoga, dynamisk yoga, kundalini yoga og klassisk yoga. I tillegg til bevegelses-, meditasjonsformer, dans og yttrykksterapi.

Fullt program

Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00

NB! Kjøp billett på nett bli med i trekningen av to plasser på Detox-retreat med Trine Berge, på herlige Mariagården Retreatsenter! Og du unngår kø!

 

Her er noen av instruktørene du møter på festivalen:

 

Vibeke Klemetsen er en av de vi gleder oss over å presentere! Hun er kjent for mange som programleder og vinner av konkurransen MasterChef. Hun er også yogalærer, forfatter, og gründer av yoga-kleskjeden Run & Relax. På Wellbeing Festival leder hun en dynamisk yogaklasse som er åpen for alle (førstemann til mølla:). Run & Relax-kolleksjonen finner du på egen stand på festivalen, med Vibeke og kolleger!

 

 

Trine Berge er hele Norges Super-dame gjennom Superdamebloggen, helsekostkjeden SuperNature som hun startet opp, og som raw food chief.  Trine er lærer i Kundalini Yoga, og på Wellbeing Festival skal hun holde en herlig klasse som er åpen for alle. Kundalini Yoga er også kjent som «the yoga of awareness», og benytter meditasjon, pust og mantra, i tillegg til asanas, ulike stillinger.

 

 

Maja Thune er yogalærer, forfatter og kunst- og uttrykksterapeut. Hun er kjent for mange gjennom «Kjærlighet som medisin», et prosjekt som setter fokus på kjærlighet, ikke tvang, innen psykisk helse. I samarbeid med helsevesenet har Maja vært pådriver for å få yoga inn i psykiatrien i Norge. Maja holder flere yogaklasser på Wellbeing Festival, og hun har en varm og rommende undervisningsstil. Maja har også stand på festivalen, hvor du kan treffe henne.

 

 

 

 

Jonathan Weber er kunstner, mindfulness- og yogalærer. Han har undervist i over ti år, og ønsker å gjøre yoga og meditasjon enkelt og tilgjengelig for alle. Han har en jordnær tilstedeværelse og visdom med seg. Jonathan er opprinnelig fra Oregon i USA, men bor nå i Norge. På Wellbeing Festival leder han både yogaklasser og mindfulness-klasser, og på standen hans kan du beundre og kjøpe hans vakre kunst.

 

 

 

 

Gunn Haglund startet selskapet Planet Energize i London i 2009, et selskap som tilbyr yoga, meditasjon og rådgivning innen stress og utbrenthet til bedrifter og privatpersoner. Hun har siden videreutdannet seg innen anatomi, nevrologi, ernæring og massasje og jobber idag på Oslo Yoga og Kundalini Yoga Oslo, samt som kursleder for workshops og retreats i England, Italia og Norge.
Gunn har spesialisert seg i å benytte yoga øvelser, pusteteknikker og meditasjon kombinert med massasje, til å berolige nervesystemet, flytte oppmerksomheten fra hodet inn i kroppen. Hun oppmuntrer til å gå saktere i livet, spise sunnere, gå inn i seg selv, slippe fasaden og sette pris livet.

 

Latter-yoga er et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser og komedie. Vi initierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt og barnlig lekenhet.

 

 

 

Northern Light Yoga: AnandRaj Singh leder Kundalini Yoga and Gong. Kundalini Yoga-lærer, psykoterapeut, kunstner og gong-lærer. Han er driver ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen.  AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya’s og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt.

 

 

Mindfulness & Biodanza: With Ida Wadel & Kevin Reeder.  Mindfulness practices for everyday life. Mindful movement for awareness & presence. Explore Mindfulness through dance, dialog, sharing and encounters.

 

 

 

Ananta yoga-meditasjon med Hanne Lysestøl. Hun guider meditasjoner som inviterer til å erkjenne kjærlighetens essens og oppleve enhet som din sanne væren – ditt høyere Selv.

 

 

 

 

MediYoga med Frida Storholt: Frida er yogaintruktør hos Be Yoga. Mediyoga er en helhetlig, terapeutisk yogaform. Den er basert på kundalini yoga, og utviklet i samarbeid med helsevesenet. Øvelsene er skånsomme og enkle, og veldig effektive.

 

 

 

Helle Marie Føynum: Yin Yoga og Kundalini Yoga-lærer, Fysioterapeut. Helle Marie Føynum har bakgrunn fra idrettsmiljøet og utdanning fra Norges Idrettshøgskole samt fysioterapiutdanningen i Oslo.

 

 

 

 

Jannice Strand og Linn Ingrid Dahl eier og driver Be Yoga på Lørenskog og på Ullern. De har mange lærere ansatt hos seg, og formidler en utrolig glede og dedikasjon til arbeidet. De tilbyr både Vinyassa, Hantha-yoga, Pranayama og mer til, på Wellbeing Festival. Og du kan møte dem og slå av en hyggelig prat på standen deres!

 

 

 

Oslo Meditasjonsskole: Yoga-livsstil. Lær mer om Yoga-livsstil og meditasjonsteknikker som kan forandre livet ditt! I den mer enn 5000 år gamle Vediske visdommen kan du finne svar på mange spørsmål og løsningene til mange problemer.

Yoga livsstil hjelper deg til å oppnå god fysisk helse, ro i sinnet og hjertet. Kom og lær disse enkle og effektive meditasjonsteknikkene som du kan bruke i hverdagen.

 

Wellbeing Festival
Norges Varemesse
24.-26. november
Mer info her

 

Comments are closed.