Wellbeing-opplevelser

Spennende, forløsende og morsomme ting å oppleve på Wellbeing Festival 24.-26. november! Hva er det som gir wellbeing – opplevelsen av god livskvalitet? Bli med og teste ut noe nytt, kanskje finner du noe som passer for akkurat deg 🙂


IKYA-meditasjon er en meditasjon tilpasset vår tid og vår bevissthet, med øvelser hvor man bruker lyd, pust og bevegelse for å rense ut blokkeringer – og får plass til mer flyt og energi. Du vil møte elementer både fra yoga, dans, vanlig meditasjon og uttrykksterapi – det er effektivt, du vil garantert ha det gøy og møte deg selv i døra. Vi utforsker, leker og lærer både i bevegelse og ro. Med Guri Nyhaug, Rosenterapeut, IKYA-utøver og yogainstruktør.

 

 

TRE (Trauma and Tension Releasing Exercises) er en stress- og traumeforløsende metode. Gjennom øvelser slipper man til skjelving i kroppens kjernemuskulatur for å frigjøre dypereliggende spenninger og traumer. TRE er et redskap du også kan lære å bruke på egenhånd. Metoden er utviklet av Dr. David Berceli PhD – mens han arbeidet med krigsrammede mennesker bl.a. i Afrika og Midtøsten. Med Therese Clemetsen, enhetsterapeut med spesialisering i stress og traumeheling, og sertifisert TRE–instruktør.

 

Pole dance er en trening- og kunstform med utgangspunkt i den 900 år gammel yogatradisjonen Mallakham. Kombinasjonen dans eller bevegelse med bruk av stang eller stolpe er urgammel.  Pole dance i dag eksisterer i flere former, og har mange uttrykk. Felles er at de kombinerer akrobatikk, styrke og fleksibilitet. På standen til Unicorn Pole Studio kan du prøve deg på pole-stangen, med god veiledning fra blant andre Diana Nodland, profesjonell pole dancer og innehaver av studioet i Lillestrøm. Konkurranser hvor man kan vinne premier!

 

Inversion Therapy (IT)
«Letting Go is Giving Birth to Yourself». IT offers us permission to return to the womb and re-experience the feeling of wholeness, safety, trust and nurturing. IT is about letting go and falling effortlessly into a place of surrender. ‘I felt like I was giving birth to myself’ is occasionally heard after a session of IT as well as ‘I feel reborn’ or ‘I feel more me’. The trust that occurs between giver and receiver is intense as the experience of total physical support is undeniable, and this reflects through all levels of the energy body. Med Paul Terrell, Founder of Inversion Therapy Clinics in the UK, Sweden, Denmark, Austria, Greece, Turkey and Dubai.

 

 

Tøm klesskapet, ta med klær du ikke bruker, få konkrete tips til å gjøre dem om! FRA GRÅSTEIN TIL GULL. Re-design av klær med Kjell Nordström, aka Baron von Bulldog. Nordström, en anerkjent designer, har vært lærer i re-design
i 12 år, og har et hjerte som banker for å ta vare på miljøet. Her kan du virkelig få gode tips og spare penger. Det blir også mulig å melde seg på kveldskurs i re-design på Kjell Nordströms atelier. Lørdag presenteres vinneren av vår Bli Ny-konkurranse! Møt opp og la deg inspirere 🙂

 

Gratis makeup og hårstyling med Green Spirits økologiske produkter. Den hyggelige salongen  gir gratis makeup og hårstyling på Wellbeing Festival. Det går også an å bestille hudpleie. Green Spirit ønsker å gjøre det enklere for oss å velge produkter som jobber i harmoni med kroppen og planeten vår, uten at det skal gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. Unn deg selv en velværestund med Green Spirit. 

 

Dette er en liten smakebit av det du kan oppleve på Wellbeing Festival 24.-26. november. Klikk her for fullt program!

Comments are closed.