Panelsamtale: Mat – hva i all verden bør vi spise nå?

På Wellbeing Festival inviterer vi til panelsamtale med temaet «Mat – hva i all verden bør vi spise nå?» Ledet av Yngve Ekern. Søndag 26. november kl 15. Velkommen!

Du er ikke alene om du tenker mye på maten vi spiser. Om den er sunn for deg, om den er bra for miljøet eller bidrar til at dyr har det bra. Er økologisk best? Er norsk mat trygg? Kanskje er det best å kutte ut kjøtt? Mange av svarene vil du få når mat-profilen Yngve Ekern (bildet) samler flere eksperter til en opplysende panelsamtale.

«Mat – hva i all verden bør vi spise nå?»
Ledet av Yngve Ekern. 
Søndag 26. november kl 15.

Deletakere:

Børre Solberg, fra Oikos – Økologisk Norge. Han vil fortelle om hvordan økologisk matproduksjon påvirker både oss som spiser økomaten og hvordan den påvirker selve jorda vi dyrker mat på.

Heidi Røneid, som blant annet arrangerer Oslo Vegetarfestival. Hun vil tilføre mer kunnskap om hva den nå så innflytelsesrike vegetariske og veganske bevegelsen bidrar med.

Hans Bårdsgård, som er journalist i Nationen. Han er kjent for ikke å svelge rått alt som er av alternative matfilosofier, og opplyse om hvordan tilstanden er i det vi kaller konvensjonell matproduksjon.

Annechen Bugge, fra Statens institutt for forbruksforskning. Hun vil avsløre hvordan våre matvaner egentlig er, og hvordan den svinger i takt med trender, med lavkarbo og andre dietter mange sverger til.

Tanja Kalchenko, som er lege og leder av Helsepersonell for plantebasert kosthold. Hun bidrar med medisinske fakta om hva kostholdet vår betyr for helsen, og hvordan våre matvalg får betydning for ulike livsstilssykdommer.

Yngve Ekern, ordstyrer. Forfatter og matskribent.

Fullt program

*

 

Fullt program

Fredag 24. nov: 11.00 – 20.00
Lørdag 25. nov: 11.00 – 20.00
Søndag 26. nov: 11.00 – 19.00

Program som PDF

Utstilleroversikt

Wellbeing Festival salkart

Kjøp billett på nett, da er du med i trekningen av to plasser til Diamond Detox-retreat med Trine Berge på herlige Mariagården!  Og i tillegg slipper du å stå i kø!

Opplevelser innen:

-Personlig utvikling
-Mat og ernæring
-Yoga og movement
-Spiritualitet og mystikk

Comments are closed.