Program fredag 2. mars – Trondheim

 

Foredragsprogram Wellbeing Festival Trondheim 2018

Åpningstid fredag: 13.00 – 20.00

• Se program for fredag her
• Se program for lørdag her
• Se program for søndag her

 Fullt program og utstilleroversikt som PDF her

14.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Gruppehealing med Healingens Hus. Felles meditasjon og healing – velkommen! Healingens Hus er et spirituelt fellesskap i Trondheim, åpent for alle, uavhengig av tro.  Et fellesskap som gir kvalitet i hverdagen, hvor man kan snakke om det man har på hjertet, og der man føler at man er verdt noe. Ingen fordømmelse, trygt og mye kjærlighet. Hver onsdag er det gratis meditasjoner hvor alle kan være med.

Open Space (i kafe-området)
Coordinating the Mind, Body, and Soul. Every Kundalini Yoga class has Gong relaxation and meditation included. With Suzana Westaway, Kundalini Yoga and Sound.

 

**

 

San Siro
Samisk helbredelse med demonstrasjon og kanalisering. Ved medium Janne Viktil, som tar kontakt med den andre siden. Janne er samisk og gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet fra sin far. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på den andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

 

Gofoten  

Pleie og påfyll med yin yoga for ryggen og hoftene: Yin yoga er myk yoga med fokus på nærvær, ro og stillhet. Alle øvelsene gjøres liggende og sittende. Du guides gjennom øvelsene og lander mykt og behagelig. Med nydelige eteriske oljer får du hjelp til å slappe av. Etter hvert vil du oppdage at spenninger slipper taket og du finner en indre ro. Yin yoga følger naturens rytme gjennom året og dens påvirkning på kropp, emosjoner og det mentale. Vinteren er knyttet til vannelementet og vi gjør sekvenser som aktiverer nyre- og blæremeridianene. 60 min.  (Ved Yogaens Hus)

 

 

15.00

Open Space (i kafe-området)
Restorativ Yoga: Restorativ Yoga er en hvilende yogaform basert på Iyengar tradisjonen samt prinsippene i mindfulness som stressreduksjon. Hensikten med restorativ yoga er å nedaktivere et overaktivt sinn og en anspent kropp. Dette både som forebygging og rehabilitering. Stress kan virke nedbrytende på både fysisk og psykisk helse, når mønstre setter seg som kroniske plager. Det å finne stillheten i kroppen kan være en metode og en løsning på sikt for god helse, indre ro og velvære. «Listen to your body when it whispers, so you can don’t have to hear it scream» (Yogaens Hus)

San Siro
Demonstration of mediumship with Phil Phillips. Messages brought to you from the other side.

Mesanin
Board of Angels – meditasjon med frekvensforhøyelse og seremoni. Ved Naomi Sol. Board of Angels er et mykt englekurs som handler om å gi ut i sannhet og med ærlighet fra hjertet. Å gi ut en myk følelse av å holde om, og å gi en hellig omfavning av det man ønsker å jobbe med. Under seremonien med englene mottar alle et tegn og et lys. Vi åpner opp i midten av salen og lager en vakker energiball med tegn og lys som englene hever mot taket og lar regne ned som et fyrverkeri av lys. Alle mottar da en ny og vakker energi. Noen frivillige vil motta beskjeder og vi kjenner på energier, og møter mange guider med vinger. Velkommen!

Gofoten
Trommereise med Anita og Amalie. Trommerytmen fører oss inn i en behagelig avslappet tilstand. Mulighet til å finne ditt kraftdyr, som kan gi deg råd og støtte, også senere. Finn roen, og legg hverdagen til side. Det finnes ikke bare én verden, men også en annen verden som vi kanskje ikke er så bevisst, nemlig den spirituelle siden av deg selv.

Brassesparket
Tarmhelsa er viktig for fysisk og psykisk velvære! Også for spirituell og åndelig utvikling? Ved Eva Fjeldstad. “Alle” er nå kjent med at forstyrrelser i tarmbakteriefloraen og lekk tarm kan føre til store helseproblemer. Forskning viser at tarmbakteriene ikke bare styrer vår fysiske helse, men også om vi føler oss deprimerte, eller er lykkelige – og til og med hva slags mat vi har lyst på. Kommunikasjonen mellom kroppen og hjernen er kompleks og interessant. Hvordan kan maten og bakteriene i tarmen også påvirke vår spiritualitet og åndelighet? Eva gir oss et innblikk på en interessant og forståelig måte i dette spennende foredraget.

Nils Arne-losjen
A Course of Love – Et Kurs om Kjærlighet. Arkitekt Størker Svendsen presenterer boken A Course of Love som han nylig har oversatt til norsk. Boken etterfølger A Course in Miracles. Jesus er budbringer i begge bøkene. Størker Svendsen har arbeidet med kanaliserte tekster i over tretti år, og har de siste femten årene holdt studiekurs i Et Kurs i Mirakler. Menneskeheten går nå inn i en Ny tid, og kurset er utgitt for at menneskene skal forstå sin guddommelige side, sin reneste kjærlighetskraft. Det er ikke nødvendig for deg å bli en «bedre» utgave av deg selv – du må bare forstå hvem du er. Boken Et Kurs i Mirakler var den nødvendige forgjengeren, for å vekke menneskene fra deres sovende tilstand. De måtte lære å tenke annerledes. Et Kurs om Kjærlighet skal leves, og vil føre oss dit hvor vi kan besitte Kristusbevissthet – våkenhet, dvs. dit hvor vi skaper og erfarer fra hjertet og ikke fra egoet.

NRS-losjen
Fremtidens behandlingsterapi – ditt første valg for optimal helse. Bowen-teknikken stimulerer kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Ved Vibeke Brems (Bowenakademiet). Informasjon om Bowen Teknikken for akutte og kroniske belastningsplager. Bowen Teknikken balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimulerer blod- og lymfesystemet, slik at kroppen får mulighet til å restituere seg raskere. Som regel er tre-fire behandlinger tilstrekkelig for at sykmeldte kan gå tilbake til jobben. Komplementærbehandlingen er helt unik og er en meget skånsom og dyptvirkende terapiform. Målgruppe: Alle som føler ansvar for egen helse og som ønsker en bedre livskvalitet.

 

16.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Stress Relief and Clearing the Emotions of the Past. Meditation with Suzana Westaway, Kundalini Yoga and Sound.

 

San Siro
Møt medium, sjaman og åndelig kanal Gro-Helen Tørum: Finnes det et annet perspektiv på virkeligheten? Gro-Helen deler med seg av sin innsikt. Vi vil også kjenne på trommingens kraft, og hvordan den kan øke energifrekvensen i rommet og i oss.
Se også: Gro-Helen Tørum: Workshop – «Ny bevissthet i praksis». Kl 14.00 – 20.00 i «Utsikten» i 21. etg. (NB Egen billett som inkl dagsbillett lørdag)

Mesanin
The Power of Past Life Regression. With Steve Burgess, Lionheart Training. «Come and hear about the amazing healing power of past life therapy, based on my 25 years experience as a hypnotherapist. I’ll cover how it works and give many examples of my client’s experiences in their regression sessions.»

Gofoten
Gongbad med gongmester Tor Arne Håve. Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning. I tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.

Brassesparket
InnerLife Tantrisk Massasje – nytelse for kropp og sjel. InnerLife Terapeut Marte Ekrem tar deg med på en demonstrasjon av InnerLife Tantrisk Massasje, der hun både viser og forteller hva som er spesielt med denne vakre massasjeformen. Den tantriske massasjen gir deg mulighet til å oppleve din egen erotiske energiflyt, slik den kontinuerlig strømmer gjennom din kropp og som er ment for så mye mer enn sex! InnerLife Tantrisk Massasje er ren nytelse å få og den muliggjør et sanselig nærvær til deg selv i kroppen din. Du oppdager gradvis at den seksuelle energien har som funksjon å forbinde deg til en dypere bevissthet om deg selv og utvide din kjærlighetsevne for den verden vi lever i.

Nils Arne-losjen
Minikurs i transmission-meditasjon. Transmission-meditasjon er en gruppemeditasjon som er både en dynamisk måte å tjene verden på og samtidig en kraftfull metode for personlig, åndelig utvikling. Ingen forkunnskaper i meditasjon er nødvendig.

NRS-losjen
Sekhem-healing. Ved Gudrun Boost (DK). På dette foredrag viser jeg dig hvordan du effektivt renser dine chakra med en kraftfuld meditation. Sekhem betyder “Den Magtfulde Kraft” og er forbundet til vores egen styrke, i forbindelse med healing og spirituel udvikling. Efter initieringen vil vores healing udvikle sig betydeligt. I åndelig forstand svarer det til Chi, Ki og Prana. ”Sekhem – Living Light healingenergien, er associeret med den Ægyptiske Gudinde Sekhmet, kvinden med løvehovedet. Vogteren og beskytteren af denne energi.” Sirius Sekhem – Living Light Energi kommer fra stjernen Sirius. Energien har en meget høj vibrationsfrekvens og et karakteristisk mønster af energien fra Sirius. Kom og hør mere om denne spændende healingsform, som vi nu introducerer i Danmark: I marts kommer Ruby T. Ong – Master Teacher fra Hong Kong og deler sin viden med os.

 

17.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Meditation til dine manifestationer. Med Gudrun Boost. Velkommen til denne meditation, en meditation hvor du kan slippe et mønster, og skabe plads til din drøm og en ny måde at leve på. Dette er en dyb meditation hvor du tager på en rejse, slipper det der ikke længere tjener dig og skaber rum til det du drømmer om i livet.

Open Space (i kafe-området)
Guidet meditasjon: Finn roen og stillheten i deg selv, og i din egen kropp.  Med Healingens Hus.

San Siro
Numerologi – veien til indre styrke og glede. Ved Yvette Westrum. Da har vi kommet godt inn i det nye året 2018, som numerologisk blir et globalt år 11/2. I numerologi er tallet 11 et Mestertall –  som betyr at det er av høy vibrasjonsfrekvens og virker innenfor det spirituelle, magiske og transcendentale. Mestertall har stort potensial for læring og vekst, og kan gi store forandringer i livet ditt. Tallet 11 er det mest intuitive nummeret, og er en klar kanal til underbevisstheten. Dette er et år med fokus på intuisjon, hjerte, samarbeid, forhold, dualitet, og ikke minst kjærlighet. La deg inspirere av dette spennende foredraget, se dypt inn i din sjel og ditt hjerte, og velg den riktige veien for deg, fylt av kjærlighet og glede.

Mesanin
”Awakening” – Meditasjon, konsert & vernissage.
* Fargemeditasjon med Anne Eidsaune og Rune Karlsen
* Erkeengelkonsert av Christina Undhjem og Rune Karlsen
* Vernissage med Kenneth Laugen, under hele festivalen
Anne tar deg med på en reise gjennom hele kroppen ved å bruke den positive effekten av farger og lyd. Dette er en beroligende meditasjon som vil høyne tilstedeværelsen i deg selv. Rune akkompagnerer med hjelp av forskjellige lydvibrasjoner. Vi kombinerer en visuell opplevelse med det auditive i konserten, en kombinasjon av lyd og lys. Christinas fem egenkomponerte erkeenglesanger (som er i salg under festivalen) er skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Sammen med Rune Karlsens perkusjonsrytmer vil de skape et univers som sender deg inn i en vakker reise i deg selv.

Gofoten
Global Yoga Yin: Yin yoga er en rolig og meditativ yogastil som kan praktiseres av alle. Vi jobber med bindevev i kombinasjon med pust og avspenning. Målet er å fjerne fysiske og mentale blokkeringer. I tillegg til økt bevegelighet og bedre funksjon kan effekten av yin yoga være økt velvære, mer energi, mindre spenninger i kroppen, bedre søvn og styrket mental helse. Klassen er tilpasset nybegynnernivå, så du trenger hverken være myk eller ha trent yoga tidligere. (Global Yoga Trondheim)

Brassesparket
Urter som mat og medisin. Ved Berit Mostue, Urteboden og Tikaani Design. Kort innføring i noen av de norske viltvoksende urtene, og hvordan de kan anvendes som mat og/eller «medisin».
* Hva er adaptogener
*Viktigheten av bitterstoffer
*Chaga
*Verdens kraftigste antioksidant

Nils Arne-losjen
Ny, alternativ lysbehandling basert på ny norsk oppfinnelse. Ved Tom Tellefsen, Akulight AS. Gunalight: lansering av ny banebrytende norsk oppfinnelse. Gunalight er en norsk oppfinnelse som du enkelt og smertefritt kan benytte selv. Gunalight er bruk av lysenergi via definerte punkter på kroppen. Oppfinnelsen bygger på læren om akupunktur og er sammensatt av nyutviklet og spesialtilpasset teknologi. Dette produktet tror vi vil bli en «snakkis» i tiden framover!

18.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Healing Circle with Kenny Corris

Open Space (i kafe-området)
Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen fra Trondheim Taiji-senter. Dao-meditasjon er den tradisjonelle meditative praksis fra det gamle Kina.

San Siro
Beskjeder fra guidene. Ved Karita F. Hun kanaliserer og tar ned beskjeder fra den andre siden til noen i publikum. Forteller om spennende ”overnaturlige” opplevelser og erfaringer fra sitt eget liv.

Mesanin
Wellbeing med god fordøyelse. Ved Eva Fjeldstad. “Alle” er nå kjent med at forstyrrelser i tarmbakteriefloraen og lekk tarm kan føre til store helseproblemer. Og det er ikke alltid like lett å føle «wellbeing» med dårlig fordøyelse! I dette foredraget får du gode tips og råd om hva du kan og bør spise for å få en god fordøyelse og glade tarmbakterier. Foredraget tar utgangspunkt i boka «Takk for maten! Boka tarmen din har ventet på» som er fylt med gode tips og råd, og i tillegg inneholder mer enn 50 spennende oppskrifter.

Gofoten
Kundalini Yoga with Suzana Westaway. Kundalini yoga is an ancient yoga style. It is a powerful technology where a practitioner works with the body and its subtle energies in a holistic way. This has a deep and fast effect on the body-mind-spirit, bringing them to work together. Our body is a vehicle for moving energy. The energy is moved by body postures, hand postures, eyes focus, self-guided breathing, visualisation, sound (Gong, chanting), intentions and meditation. All of these are included in every Kundalini Yoga practice. Gong and other instruments for healing with sound are often played to support practitioners. The sound of Gong is very renewing for the nervous system and it provides a deep relaxing state for the body and mind. Suzana Westaway, MSc, is a certified Kundalini Yoga instructor (by the Kundalini Research Institute, US); certified Gong Yoga teacher.

19.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Metta meditasjon/ meditasjon med kjærlig vennlighet. Med Global Yoga. Denne meditasjonen har som fokus å utvikle velvilje, vennlighet og varme overfor andre, men også overfor oss selv. Hvor mange av oss har til tider nedsettende og kritiske tanker om oss selv? Hvor mange av oss tar ikke godt nok vare på oss selv? Denne meditasjonen er forsket på og kan ved å bli gjentatt regelmessig bl.a medføre:

– økte positive følelser og mindre av de negative
– redusere migrene, kronisk smerte m.m.
– gjøre oss mer hjelpsomme
– øke vår medfølelse overfor andre og oss selv

Dalai Lama har sagt at loving kindness er noe av det vi trenger mest av i verden. Vi har alle en naturlig kapasitet for vennlighet, men vi er kanskje ikke flinke nok å ta vare på og utrykke denne delen så mye som vi burde. Velkommen til å vekke opp og utrykke din vennlige kjærlighet overfor deg selv og andre. Velkommen!

 

Open Space (i kafe-området)
Taijiquan (Tai Chi) med Frode Strand Karlsen. Trondheim Taiji Senter. Taiji er en tradisjonell kinesisk treningsform. Gjennom myke bevegelser med koordinasjon og struktur styrkes både den fysiske og mentale helsen. Det kan kalles en form for meditasjon i bevegelse, der en flyter som en elv og samtidig er stødig som et fjell. Gjennom å oppdage stillheten i bevegelsene finner man veien til en meditativ tilstand, der tankene stilner og kroppen slapper av. Trondheim Taiji Senter er et fulltidssenter med ukentlige kurs i Taijiquan og Qigong. I tillegg holder vi helgeworkshops i inn- og utland. Hjertelig velkommen til en introduksjonstime hvor du kan få et lite innblikk i Taijiens univers.

 

Gofoten
Kvinnesirkel: Wellbeing and the power of connecting. Vår første sirkel for helgen. Med Ida Johansen Ingebrigtsen. Temaet for denne sirkelen er hvordan wellbeing – livskvalitet – kan øke i møte med andre. Hvordan kan man velge et sosialt nettverk som vil deg vel? Vi skal bevege oss, vi skal bruke stemmen, og mye mer. Hver og en av oss sitter på enorme mengder kunnskap som resultat av våre levde erfaringer. Dette bruker vi nå for å lage en sirkel av søstre som støtter hverandre.
En kvinnesirkel er et sted du som kvinne/jente skal kunne slappe av, føle støtte og utfordre deg selv i nærvær av andre. Her dannes en sirkel med medmennesker som kan dele erfaringer og inntrykk. Man deler av seg selv, og får så utrolig mye mer tilbake. Siden tidenes morgen har kvinner samlet seg i sirkler, og vi fortsetter tradisjonen. Intensjonen for sirkelen er åpenhet og til støtte. Finn kraft i deg selv sammen med oss. Bli med på kvinnesirkel under Wellbeing Festival! Vel møtt.

 

Åpningstid fredag: 13.00 – 20.00

• Se program for fredag her
• Se program for lørdag her
• Se program for søndag her

 Fullt program og utstilleroversikt som PDF her

Comments are closed.