Program søndag 4. mars – Trondheim

 

Foredragsprogram Wellbeing Festival Trondheim 2018

Åpningstid søndag: 11.00 – 18.00

• Se program for fredag her
• Se program for lørdag her
• Se program for søndag her

 Fullt program og utstilleroversikt som PDF her

11.00

Shalini Lind: Seminar – seksualitet møter spiritualitet.
Søndag 4. mars kl 11-15 i «Utsikten» 21. etg.
NB! Egen billett (inkluderer inngang på festivalen.)
Klikk her for info!

12.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Guided visualization with hypnotherapy. With Steve Burgess.

Open Space (i kafe-området)
«Global Yoga Water» Yoga som passer alle nivåer. Vann er fylt med visdom og styrke. Det kan bevege seg rundt, eller gjennom, hva som helst. I denne klassen får du bevege deg ut fra følelsen og kunnskapen om at store deler av kroppen din består av flytende materiale. Elementet vann er også koblet sammen med nyrene dine, hvor du finner selve essensen din. Det rene og uberørte, det som virkelig er DEG. La oss se hva som skjer når du vender oppmerksomheten dit og lar yogaen gi næring til ditt sanne jeg. ”When you move, make every transition like a prayer and let every asana be a manifestation”. (Global Yoga Trondheim)

San Siro
Samisk helbredelse med demonstrasjon og kanalisering. Ved medium Janne Viktil, som tar kontakt med den andre siden. Janne er samisk og gir tradisjonell helbredelse, kalt læsing, nedarvet fra sin far. Dyre-tolk, kontakter dine kjæledyr her og på den andre siden. Det vil bli kanalisering til frivillig i salen.

Mesanin
Demonstration of clairvoyance. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messages on directly from the Spirit World; and explains his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey!

Gofoten
Kvinnesirkel: Wellbeing and your own power. Med Ida Johansen Ingebrigtsen.
I denne kvinnesirkelen har vi intensjonen om å gå inn i oss selv. Hvilke intensjoner vil du ha videre? Hva gjør deg glad? Hva er viktig for deg? Hva skal til for at du skal føle deg vel? Hvilke mål har du for deg selv i forhold til wellbeing – livskvalitet? Vi skal støtte hverandre til å ta steget framover, uansett hvilket utgangspunkt du har.
En kvinnesirkel er et sted du som kvinne/jente skal kunne slappe av, føle støtte og utfordre deg selv i nærvær av andre. Her dannes en sirkel med medmennesker som kan dele erfaringer og inntrykk. Man deler av seg selv, og får så utrolig mye mer tilbake. Siden tidenes morgen har kvinner samlet seg i sirkler, og vi fortsetter tradisjonen. Intensjonen for sirkelen er åpenhet og til støtte. Finn kraft i deg selv sammen med oss. Bli med på kvinnesirkel under Wellbeing Festival!

Brassesparket
Himmelen finnes – jeg har vært der. Ved Sigrunn Sele. “Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom hvor jeg selv kom tett på døden, åpnet nye dører seg midt i håpløsheten. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord – himmelen finnes, for jeg har vært der selv. Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen hjelpemidler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Sigrunn gir veiledning, healing og fjernhealing.

 

Nils Arne-losjen
Kjærlighet og suksess. Med Yvette Westrum. Hvorfor er det så vanskelig å finne kjærlighet? Og hvorfor er det enda vanskeligere når man er opptatt av åndelig utvikling? Kan det være vi som gjør noe feil, eller er vi bare uheldige? Kan det kanskje ha noe med vår fødselsdato å gjøre? Og hvis svaret er ja, kan vi gjøre noe med det? Foredraget med Yvette gir svar på disse spørsmålene og gir også noen gode tips, som kan navigere en til et lykkelig kjærlighetsliv. Yvette hadde selv utfordringer i kjærlighetslivet, men klarte å overvinne “skjebnen” og finne den store kjærligheten.

 

NRS-losjen
Vikingkort – bli med inn i den magiske urnordiske tradisjonen. Eli Wium er en av landets kjente klarsynte, og hun har sammen med illustratøren August Tyvjo laget 81 vakre spådomskort fra vikingtiden. I det norrøne og urnordiske tiden, var spådom viktig for samfunnet. Disse nye spådomskortene er bygget på eldgammel visdom, og er laget for å gi deg en god innføring både i spådom og den norrøne spådomstradisjonen. Kortene er delt inn i fire grupper: symboler fra norrøn tiden, den norrøne gudeverdenen, runer, og samfunnet til det norrøne folk. Eli har fordypet seg i den norrøne og urnordiske historien og skapt kortene mest mulig riktig i forhold til den kunnskapen vi har i dag om vikingtiden.

 

13.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Kropps-scan. Med Global Yoga Trondheim. En invitasjon til å rette oppmerksomheten inn i kroppen. Gir deg en mulighet til å være tilstede med det som eventuelt dukker opp. Kroppen vår prøver å gi oss signaler, men det er ikke alltid vi får med oss det kroppen forsøker å si. Vi går ofte på våre egne «røde lys». Denne mindfulness-øvelsen gir deg og din kropp 30 minutter sammen. Sammen med oppmerksomhet og nærvær inn i egen kropp. Velkommen!

Open Space (i kafe-området)
Medisinsk yoga med Maiken Sneeggen fra dypindrero.no. Rolig yoga for alle. Dyp pust, myke øvelser for indre ro, avspenning med Gong og andre beroligende instrumenter. Ei stund for fredfullt sinn og pleie av kropp og sjel.

San Siro
Møt medium, sjaman og åndelig kanal Gro-Helen Tørum: Finnes det et annet perspektiv på virkeligheten? Gro-Helen deler med seg av sin innsikt. Vi vil også kjenne på trommingens kraft, og hvordan den kan øke energifrekvensen i rommet og i oss.

Mesanin
“Mitt fantastiske liv…” Ved Dr. Henning Hai Lee Yang. “Jeg har hatt et fantastisk liv, også som fremtidsrådgiver for veldig mange spennende mennesker…” Yang har jobbet som spåmann i mange år, og har mange historier å fortelle.

Gofoten
5 Rytmer  med Loan TP Hoang, 5 Rytmer-lærer med praksis i Trondheim. 5 Rytmer er en unik og original dansepraksis skapt og utviklet av Gabrielle Roth. De fem rytmene er grunnleggende livsrytmer. Ingen trinn eller danseteknikk. Kom og beveg deg akkurat slik kroppen din har lyst til å bevege seg. De 5 rytmene er en grunnstruktur som vi kan gjenkjenne i oss selv og i i våre livsykluser og i all natur som vi er del av. Vi er alle i kontinuerlig bevegelse gjennom livet. Energier beveger seg kontinuerlig gjennom oss enten vi er bevisst dette eller ikke. Denne bølgende energien er en dyp flyt, selve livskraften og essensen i alt levende liv. I vår natur er vi alle dansere. Loan er en intuitiv instruktør, som selv har danset siden 1998. Hun er med i kunst- og performanceprosjektet CrotonicX. 

Brassesparket
Slik er livet etter døden. Ved Roar Krogshus. Et foredrag om fantastiske beretninger om livet på den andre siden, og at det finnes ingen død! Bli orientert om hva en mengde anerkjente personer forteller om fra sine «inn-i-døden-opplevelser» i bøker, radio- og TV-programmer, og hva som venter oss i «livet etter livet» og frem til vi blir født på ny. Av Roar Krogshus, astrolog med spesialfelt karma og tidligere liv.

NRS-losjen
Menneske, kjenn deg selv. Ved Rakel Bredesen. Astrologi som verktøy for dypere selvinnsikt og større bevissthet.

 

14.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Chakrameditasjon og healing. Ved Jannicke Rasmussen og Erna Dahle, Esterella. Velkommen!

Open Space (i kafe-området)
Coordinating the Mind, Body, and Soul. Kundalini yoga is an ancient yoga style. It is a powerful technology where a practitioner works with the body and its subtle energies in a holistic way. This has a deep and fast effect on the body-mind-spirit, bringing them to work together.
With Suzana Westaway, MSc, is a certified Kundalini Yoga instructor (by the Kundalini Research Institute, US); certified Gong Yoga teacher (by Gong Yoga, US, where she has trained with Grand Master Mehtab Benton, one of the two living legends of the Gong in the West)

San Siro
Aurafargene, chakraene og deres betydning. Ved Anne-Grethe Eilertsen. Hva betyr de ulike fargene i auraen? Har fargene på chakraene noen betydning – og kan chakraene ha «feil» farge? Hva betyr det?  Er det sant at auraen forandrer seg hele tiden, og hva betyr det hvis man har mange farger i auraen sin? Kom og hør foredraget vårt — og kom gjerne innom standen vår for et aura-chakra bilde etterpå.

Mesanin
Tarmhelsa er viktig for fysisk og psykisk velvære! Også for spirituell og åndelig utvikling? Ved Eva Fjeldstad. “Alle” er nå kjent med at forstyrrelser i tarmbakteriefloraen og lekk tarm kan føre til store helseproblemer. Forskning viser at tarmbakteriene ikke bare styrer vår fysiske helse, men også om vi føler oss deprimerte, eller er lykkelige – og til og med hva slags mat vi har lyst på. Kommunikasjonen mellom kroppen og hjernen er kompleks og interessant. Hvordan kan maten og bakteriene i tarmen også påvirke vår spiritualitet og åndelighet? Eva gir oss et innblikk på en interessant og forståelig måte i dette spennende foredraget.

Gofoten
Trommereise-seanse med Brita Anjana Skuterud. Kom og bli med inn i drømmeverdenen, med tromme, rasle og vokal.

Brassesparket
«Moderne vitenskap i et nøtteskall». Ved Brith Lundemoen Hansen. Einsteins relativitetsteori i kombinasjon med kvantemekanikken beskriver at verden består av energi, vibrasjoner og lys. Dette er begreper og naturforståelse som er kjent innen det alternative miljøet. Dette vil bli beskrevet på en måte som er lett forståelig. Brith Lundemoen Hansen er fysiker med mastergrad fra NTNU i Trondheim og i tillegg sivilingeniør i kjemi fra NTH. Har jobbet som lærer i naturfag og matematikk og har praktisk pedagogisk utdanning (PPU) fra høgskolen i Akershus. Langvarige helseproblemer og uførhet gjorde henne interessert i det alternative.

Nils Arne-losjen
Livet med symboler, og åndelige beskjeder fra barndommen av. Ved Kåre Holmen. Født i korsets by Vardø, og etterkommer av en «heks» som ble brent i «Heksebyen», byen som huser hulene «Helvete» og «Mikalshula». Kåre Holmen har skapt 240 spirituelle symbolkort etter åndelige instrukser gjennom 18 år. Han forsker på pyramider og regnbuefargenes helbredende kraft. Helbreder med sine hender og symbolkort. Underviser i bruk av søkevinkler, og veileder på diverse områder. Er født dyslektiker, men er utdannet lærer og byggingeniør/byggmester. Er aktiv skihopper. Det er viktig med mat, mosjon og ånd i balanse, for en frisk kropp.

NRS-losjen
Den ultimata förmågan att navigera från en begränsad verklighet till ett gränslöst liv. Ved Adam Gil Lazaro. «Jag kanaliserar en metod eller vibration för andlig transformation. Jag vill visa vägen till mirakelmedvetandet och ge dig möjligheten att utföra helande mirakel med hjälp av de tekniker, mantran och initieringar du får här. Healingen kan ge dig möjlighet att skapa ett liv utan lidande och att kunna leva i totalt överflöd.»

15.00

Wellbeing Lounge (i salen)
Dao-meditasjon med Frode Strand Karlsen, fra Trondheim Taiji-senter. Dao-meditasjon er den tradisjonelle meditative praksis fra det gamle Kina.

Open Space (i kafe-området)
Rolig yoga – oppmerksomt nærvær – pust i bevegelse: Gjennom rolige øvelser forbinder vi kroppen med pusten og kan gjennom dette roe ned nervesystemet slik at vi kan få til en skikkelig avspenning. Gjennom oppmerksomt nærvær øver vi på å akseptere tingenes (s)tillstand. Sara Støbakk, Sole Yoga.

San Siro
How to raise your vibration and heal your life. With Stephen Parker. This lecture will show you how one simple technique in ThetaHealing — that anyone can learn — can allow you to consciously connect to the creative energy that can change anything in your life. This is the next level of awakening  – a new approach to spirituality and healing.

Mesanin
”Awakening” – Meditasjon, konsert & vernissage.
* Fargemeditasjon med Anne Eidsaune og Rune Karlsen.
* Erkeenglekonsert av Christina Undhjem og Rune Karlsen.
* Vernissage av Kenneth Laugen, under hele festivalen.
Anne tar deg med på en reise gjennom hele kroppen ved å bruke den positive effekten av farger og lyd. Dette er en beroligende meditasjon som vil høyne tilstedeværelsen i deg selv. Rune akkompagnerer med hjelp av forskjellige lydvibrasjoner. Vi kombinerer en visuell opplevelse med det auditive i konserten, en kombinasjon av lyd og lys. Christinas fem egenkomponerte erkeenglesanger (som er i salg under festivalen) er skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Sammen med Rune Karlsens perkusjonsrytmer vil de skape et univers som sender deg inn i en vakker reise i deg selv.

Gofoten
Gongbad med gongmester Tor Arne Håve. Når Gongen spilles skapes det en lyd med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, dette gir deg en meget dyp avspenning. I tillegg til at GongMasteren kanskje synger/chanter. Lyden har en helende effekt på kroppen og sinnet. Du kan kjenne deg avslappet i flere dager etter en Gongavspenning. Man sier gjerne «Happiness has arrived» etterpå – det er nemlig slik det føles. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom kropp, sinn og sjel – hele deg – det er en helt underbar opplevelse! Du opplever en dyp meditativ tilstand, den tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft.

Brassesparket
A Course of Love – Et Kurs om Kjærlighet. Arkitekt Størker Svendsen presenterer boken A Course of Love som han nylig har oversatt til norsk. Boken etterfølger A Course in Miracles. Jesus er budbringer i begge bøkene. Størker Svendsen har arbeidet med kanaliserte tekster i over tretti år, og har de siste femten årene holdt studiekurs i Et Kurs i Mirakler. Menneskeheten går nå inn i en Ny tid, og kurset er utgitt for at menneskene skal forstå sin guddommelige side, sin reneste kjærlighetskraft. Det er ikke nødvendig for deg å bli en «bedre» utgave av deg selv – du må bare forstå hvem du er. Boken Et Kurs i Mirakler var den nødvendige forgjengeren, for å vekke menneskene fra deres sovende tilstand. De måtte lære å tenke annerledes. Et Kurs om Kjærlighet skal leves, og vil føre oss dit hvor vi kan besitte Kristusbevissthet – våkenhet, dvs. dit hvor vi skaper og erfarer fra hjertet og ikke fra egoet.

Nils Arne-losjen
Board of knowledge. Ved healer Naomi Sol. The Board of Knowledge er tegn av kunnskap, og gir åpninger slik at en kan utvikle seg og vokse pp alle plan. Hvert symbol bærer kunnskap, forståelse, åpninger, innsikt og energi, slik at du kan finne din vei, og utvikle deg raskere. Den unike kunnskapen hjelper mennesket å utvikle seg og vokse i nøyaktig riktig retning for hvert enkelt individ, fysisk, psykisk og åndelig, helt etter din frie vilje. Nå også med Board of Knowledge del 3! Alle får en helt unik og personlig åpning. Boardet gir deg muligheter til en ny søken i det dype åndelige. Board of Knowledge kommer fra et hellig tempel på planeten Oktra. Dette er nøkkelen til et dypere liv med troen på sjelen din.

 

NRS-losjen
Vannmannens Tidsalder: på terskelen til store forandringer. Ved Share Norge. Vannmannens tidsalder medfører at nye energier påvirker oss og menneskeheten står overfor store forandringer. I denne forandringsprosessen vil Verdenslæreren Maitreya og Visdommens Mestre stå fram for å inspirere oss til rettferdighet, fred og ivaretagelse av miljøet. Hvilke endringer fører dette til for menneskeheten og planeten jorden?

 

16.00

 

Wellbeing Lounge (i salen)
Gruppehealing med Healingens Hus. Felles meditasjon og healing – velkommen! Healingens Hus er et spirituelt fellesskap i Trondheim, åpent for alle, uavhengig av tro.  Et fellesskap som gir kvalitet i hverdagen, hvor man kan snakke om det man har på hjertet, og der man føler at man er verdt noe.  Ingen fordømmelse, trygt og mye kjærlighet. Hver onsdag er det gratis meditasjoner hvor alle kan være med.

Open Space (i kafe-området)
Acro Yoga: Bli med på en serie morsomme og kreative øvelser som vi løser sammen som gruppe, to og to eller tre og fire sammen. Kanskje får du oppleve følelsen av å fly? Eller følelsen av å være en trygg og sterk base for andre? Du trenger hverken være lett eller sterk for å oppleve dette, acroyoga handler mest om å bli trygg på både seg selv og andre – så det magiske kan skje… «You don’t stop playing because you grow old; you grow old because you stop playing” 🙂 (Global Yoga Trondheim, Yogaens Hus)

San Siro
Spiritualistisk stor-seanse: «Hege og Manuela-show». Hege Heia og Manuela Hofer representerer Den Norske Spiritualistforening. Her vil de gi kanaliseringer av åndelig filosofi og besøk av kjente og kjære i åndeverdenen. Det vil også bli formidlet healing for de som trenger det.

Mesanin
Ny, alternativ lysbehandling basert på ny norsk oppfinnelse. Ved Tom Tellefsen, Akulight AS. Gunalight: lansering av ny banebrytende norsk oppfinnelse. Gunalight er en norsk oppfinnelse som du enkelt og smertefritt kan benytte selv. Gunalight er bruk av lysenergi via definerte punkter på kroppen. Oppfinnelsen bygger på læren om akupunktur og er sammensatt av nyutviklet og spesialtilpasset teknologi. Dette produktet tror vi vil bli en «snakkis» i tiden framover!
Gofoten
Mat som medisin. Ayurvedisk matlaging for velvære til ditt sinn og kropp ved July Huang, Shankha Ayurveda & Yoga Klinikk Trondheim. Ayurveda er det gamle medisinske systemet samt livskunst fra India. I følge ayurveda er vi det vi spiser, og med riktig matkombinasjon kan vi i stor grad forbedre vår helse. Under denne workshopen introduserer July hva ayurveda sier om mat som medisin, og hvordan du kan finne ut hva som er riktig å spise for deg. Du vil få med deg hjem noen Ayurveda-matlagingstips som er lette å starte med.
Brassesparket
Helse for livet. Ved Jon Ingvald Håbrekke, forfattar av boka «Helse for livet». Hippokrates skal ha sagt:» All sjukdom startar i tarmen». Kunnskap om kosthald, cellene i kroppen og tarmen sin rolle er difor viktig for vår motivasjon til å ta ansvar for vår eiga helse. Eitt gram førebygging kan vera like verdifullt som ein kilo reparasjon. Tarmen, vår tredje hjerne, med sitt mikrobielle økosystem spelar ein sentral rolle for helsa vår. God helse og effektiv mestringsmedisin er difor avhengig av korleis du behandlar kroppen din gjennom kosthald og mestring av stress.Velkommen til foredrag! Kunnskap er lett å bera.

 

Nils Arne-losjen
Hvordan lære akupunktur raskt og rimelig. Ved Gustav Arnolf Heggelund. Akademiet Helbredi lærer deg på en rask og rimelig måte å forstå behandlingsprinsippet i kinesiologi og akupunktur. Som behandler kan du da bl.a. bruke og forstå en dansk akupunkturbok med mer enn 2500 sykdommer og tilstander. Boken er skrevet av ti danske leger som også er akupunktører. Undervisningen er i tre trinn. 1: Østlig filosofi. 2: Kinesiologi TFH. 3: Akupunktur. Til sammen er utdanningen på 14 kurshelger, og varer i ca. 1,5 år. Kom og lær om loven om de fem elementer, og om hvordan tankene påvirker helsa vår.

NRS-losjen
Håndanalyse ved Torkil Kjelstrup. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene også det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkil Kjelstrup har drevet egen virksomhet med håndanalyse i mange tiår.

 

17.00

Wellbeing Lounge (i salen)
iRest Yoga Nidra for avslapning og god søvn ved Markus Aursund, Shankha Ayurveda & Yoga Klinikk Trondheim. Yoga nidra er en gammel meditasjonsteknikk. Du vil ligge på matta og bare la tankene dine følge instruktørens veiledning. Forskning har vist at iRest Yoga Nidra er effektiv for å slappe av og forbedre søvnløshet, depresjon og kroniske smerter. Kom og prøv denne annerledes meditasjonsstilen som gir hvile i kropp og sinn.

Open Space (i kafe-området)
Taijiquan (Tai Chi) med Frode Strand Karlsen. Trondheim Taiji Senter. Taiji er en tradisjonell kinesisk treningsform. Gjennom myke bevegelser, med koordinasjon og struktur styrkes både den fysiske og mentale helsen. Det kan kalles en form for meditasjon i bevegelse, der en flyter som en elv og samtidig er stødig som et fjell. Gjennom å oppdage stillheten i bevegelsene finner man veien til en meditativ tilstand, der tankene stilner og kroppen slapper av. Trondheim Taiji Senter er et fulltidssenter med ukentlige kurs i Taijiquan og Qigong. I tillegg holder vi helgeworkshops i inn- og utland. Hjertelig velkommen til en introduksjonstime hvor du kan få et lite innblikk i Taijiens univers.

Gofoten
Le deg glad og frisk! Latteryoga med Sara Støbakk, Sole Yoga. Alle trenger vi å le mer! Bli med på en frigjørende og morsom time! Dr. Kataria fra India startet denne morsomme yogaretningen, og han er forbundet med en rekke forskningsprosjekter for å måle fordelene med latter. Nyere studier i USA og India ved bruk av ubetinget latter har bekreftet disse fordelene. Denne vitenskapelige bekreftelsen av det som har blitt observert i tusenvis av lattergrupper markerer et vendepunkt i aksept av latteryoga i næringslivet, i skoler, sykehus, eldresentre og ikke minst hjemme.

• Se program for fredag her
• Se program for lørdag her
• Se program for søndag her

Fullt program og utstilleroversikt som PDF her

Comments are closed.