Program Bergen lørdag 7. april

Wellbeing Festival Bergen 2018

Program Fredag 6. april
Program Lørdag 7. april
Program Søndag 8. april

Fullt messeprogram Bergen 2018 (PDF)

 

 

12.00

SPIRITUELL BLISS TIL SELV-REALISERING – Stor Healing-Seanse med André Noah. Når mennesket våkner opp til sin sanne eksistens, vekkes også den levende opplevelsen av evig kjærlighet og bliss i alle energi-kroppene. Dette er opplevelser som redefinerer hele menneskets opplevelse av hva kjærlighet er, og som viser oss hvordan vi som men- nesker kan oppleve og leve en total og ubetinget kjærlighet! Denne seansen er en direkte invitasjon til å oppleve din sjels grenseløshet, som en levende vibrasjon av kjærlighet i alle cellene dine. En direkte opplevelse av din sanne natur som uskyld, bliss og indre ekstase – som kan åpne hele ditt livs potensiale! Denne seansen åpner opp for svært dyp healing i alle aspekt av ditt liv! Etter en nær-døden opplevelse og oppvåkning for snart 15 år siden, har André Noah nå arbeidet i omlag 10 år som fulltids healer og spirituell veileder for mennesker i hele verden. I tillegg til sitt daglige arbeid som healer & sjels-veileder, leder han også gruppe-samlinger og retreater både i Norge og internasjo- nalt. KLOKKEKLANG.

OM Å VÆRE ET MEDIUM. Ved Therese Marie Myrtveit Hussein. Her kan det være at noen fra den andre siden kommer gjennom til noen i salen. » Jeg har jobbet aktivt som medium i ca. åtte år. Jeg vil holde en demonstrasjon og et foredrag for å fortelle hvor naturlig dette er og å avmystifisere dette. Åndeverden vil ha kontakt med oss for å hjelpe dem som har mistet sine kjære og ikke for å skremme. Jeg møter alltid spørsmålet om det er skrem- mende å være et medium og se disse tingene? Jeg var selv redd i starten og som barn fordi ingen forklarte meg dette. Jeg både ser og hører åndene og har en mannlig guide som alltid hjelper meg i situasjoner som er vriene i arbeidet mitt, og har lært å stole fullt på ham.” TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

VIKINGKORTENE: Bli med inn i den magiske urnordiske tradisjonen. Eli Wium er en av landets kjente klarsynte og har laget de 81 vakre spådomkortene sammen med illustratøren August Tyvjo. I det norrøne og urnordiske tiden, var spådom viktig for samfunnet. Disse nye spådomskortene er bygget på eldgammel visdom, er laget for å gi deg en god innføring i både spådom og den norrøne spådomstradisjonen. Kortene er delt inn i fire grupper: symboler fra norrøn tiden, den norrøne gudeverden, runer og samfunnet til det norrøne folk. Eli har brukt lang tid på å lage disse kortene, og fordypet seg i den norrøne og urnordiske historien, slik at kortene blir mest mulig riktig i forhold til den kunnskapen vi har i dag om vikingtiden. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

GONGBAD. Med Kerete Brandt, Kundalini Yoga Bergen (Studio M). Gjennom gongbad der vi bruker bla gonger og syn- geboller kan du som deltar oppleve dyp avspenning. Her kan du ligge ned og oppleve en deilig, dypt avslappende stund. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

BEDRE HELSE OG LIVSKVALITET – ved Linda Nordskog, Bergen Helhetsklinikk. Nøkkelen til bedre helse og livskvalitet er at vi tenker helhetlig på det fysiske og psykiske. Bergen Helhetsklinikk er et helhetlig og tverrfaglig helse og livsstils- konsept som engasjert hjelper mennesker til bedre helse og livskvalitet. Vi støtter til gode valg gjennom kunnskap, vekst og relasjoner, hvor sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse knyttes sammen gjennom behandling, veiledning og terapi. Det vil bli demonstrasjoner av gestaltterapi, hypnoterapi og muskelterapi. Velkommen til foredrag! BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

GUNALIGHT ER LYSENERGI. Ved Tom Tellefsen. Endelig et produkt som virker uten bivirkninger. Enkelt, smertefritt og ufarlig. Bruk det selv hjemme eller på reise. Du kan enkelt behandle deg selv med Gunalight. Og det beste er at du ikke trenger noen forkunnskaper for å klare det. Alt du behøver er å følge våre anbefalinger. Norsk oppfinnelse som det er brukt over 10 år for å utvikle. Oppfinnelsen er omsøkt patentert og ingen andre i verden kan tilby dette produktet. Ikke noe er mer naturlig enn å behandle energi med energi! Kroppen din består av energi og derfor kan Gunalight lysenergi virke positivt på mange ulike tilstander. BUKKEN – 3. ETG.

ACCESSBARS. Ved Bente Stamoen. AccessBars er en enkel metode som har endret livet for 1000-vis av mennesker over hele verden, metoden er beskrevet slik: I verste fall får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt! Access Bars er 32 lagringspunkter på hodet, som ved forsiktig berøring gir deg mulighet til å slippe det som er lagret her. Det er punkter for kropp, penger, kontroll, kreativitet, healing, takknemlighet, for å nevne noen. Ved at mottaker tillater seg å motta, vil ‘gamle sannheter / begrensninger’ løses opp! For enkelt til å tro? Jeg trodde lenge det! En mengde enkle verktøy, til bruk i hverdagen, får du på Access Bars kurs, i Bergen, den 6. mai! Jeg holder dette kurset, sees vi? Vil du vite mer, er du velkommen til foredrag. HALLING – 3. ETG.

13.00

GLOBAL YOGA FOR ALLE. Med Eva Christensen. Dype pust, dype inntrykk, dypt nærvar – Thats how we play. Vi har alle en indre kilde av visdom, styrke, fred, stillhet, glede og lys.. Når vi finner inn der, er det ingen tvil, ingen usikkerhet. Vi vet hva vi ér og hva vi skal gjøre. Yoga hjelper deg til å få kontakt og tilgang til den kilden. Velkommen til en myk flytende prestasjonfri leken og fri yogaklasse. WELLBEING LOUNGE.

HIMMELEN FINNES – JEG HAR VÆRT DER. Ved Sigrunn Sele. «Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom hvor jeg selv kom tett på døden, åpnet midt i håpløsheten nye dører seg. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan hjelpe kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord, – him- melen fins, for jeg har vært der selv. Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen andre hjelpemidler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Jeg har sterk intuisjon, er klarsynt, healer. Jeg gir veiledning, healing og fjernhealing.» KLOKKEKLANG.

ÅNDELIG SAMLING med Norsk Spiritualist-forening Bergen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en smakebit på hvor- dan våre åndelige samlinger i NSF er. Vi har mediumkvelder, healingkvelder, meditasjonskvelder og foredrag. Her på festivalen vil du få demonstrasjon på en mediumkveld, der mediumet deler hilsninger fra våre kjære i åndever- den til publikum. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MINE NÆR-DØDEN-OPPLEVELSER. Dr. Henning Hai Lee Yang. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN. STEMME OG STILLHET – SLIPP STEMMEN FRI! Med Kari Helena Skogseid. Har du en stemme som lengter etter å slippe fri? Enkle bevegelser aktiverer støttemuskulatur og gir stemmen en forankring i kroppen. Hvert enkelt menneske har sin individuelle stemme akkurat som vi har vårt eget fingeravtrykk. Vi vil tøye spekteret i stemmen, fra det varsomme til det kraftfulle. Å utforske din egen stemme kan påvirke din opplevelse av hvem du er. Tilnærmingen er inspirert av både østlig og vestlig sangtradisjon. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

TFT I PRAKSIS – tankefeltterapi er en revolusjon innen helse – psykisk, og ofte også på fysiske tilstander. På foredraget får du høre om, se og oppleve Tankefeltteknikker i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Ofte kan man ved bruk av TFT redusere eller ta bort smerter og spenninger i kroppen, f.eks hodepine, nakkesmerter osv.  Og mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer og plager. TFT brukes veldig ofte ved  f.eks  angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære. Dette får du innføring i på foredraget. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.
Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldal altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Dersom du ønsker mer informasjon, tlf. 411 03 000/e-mail: holmaaso@online.no   BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

FREMTIDENS BEHANDLINGSTERAPI – DITT FØRSTE VALG FOR OPTIMAL HELSE. Bowen-teknikken stimulerer kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Ved Vibeke Brems (Bowenakademiet). Informasjon om Bowen Teknikken for akutte og kroniske belastningsplager. Bowen Teknikken balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimulerer blod- og lymfesystemet, slik at kroppen får mulighet til å restituere seg raskere. Som regel er 3-4 behandlinger tilstrekkelig for at sykmeldte kan gå tilbake til jobben. Komplementærbehandlingen er helt unik og er en meget skånsom og dyptvirkende terapiform. Målgruppe: Alle som føler ansvar for egen helse og som ønsker en bedre livskvalitet. BUKKEN – 3. ETG.

SUKKER – DIN BESTE VENN ELLER VERSTE FIENDE? Wenche Eide forteller om sin reise fra en syk og betent kropp til livsglede og energi. Hemmeligheten ligger i kosten og god næring til kroppen. Wenche har gått fra å være ingeniør (kontorrotte) til nå å hjelpe andre som vil ha endring. Hun er i dag helsecoach og ernæringsrådgiver. HALLING – 3. ETG.

14.00

HEALING & MEDITASJONS-SIRKEL med André Noah. Velkommen med på Healing-Sirkel med dyp guidet meditasjon og tilstedeværelse i øyeblikkets værekraft – der den dypeste healing skjer naturlig. I sirkelen kan du oppleve kraftfulle fristillinger av begrensninger, aktivering av din naturlige livs-vitalitet og dine healing-evner – og innsikt til å leve ditt sjels-potensial som menneske. Alle er hjertelig velkommen med! Etter en nær-døden opplevelse og oppvåkning for snart 15 år siden, har André Noah nå arbeidet i omlag 10 år som fulltids healer og spirituell veileder for men- nesker i hele verden. I tillegg til sitt daglige arbeid som healer & sjels-veileder, leder han også gruppe-samlinger og retreater både i Norge og internasjonalt. WELLBEING LOUNGE.

MEDIUM PÅ SCENEN: Wenche Tømmervik er et av Norges beste scenemedium og gir meldinger fra kjente og kjære til publikum. Er det din tur til å få en hilsen i dag? KLOKKEKLANG.

MEDIUMSEANSE MED BESKJEDER & PORTRETT TEGNING, ved Adele Leyha. «Alle har vi en åndelig veileder som er med oss hele livet. Denne veileder kalles også for hovedguide. Vi har også guider som er med oss i deler av livet. Og vi har de hjelperne som har levd sammen med deg som menneske, og som har dødd og gått over til den andre siden. De kan også komme innom på besøk. I denne seansen vil Adele Leyha formidle beskjeder med tegning fra noen av dem. Guidene vil ellers sende healing i rommet når dette foregår.» TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGS- FLØYEN.

BIOFOTONER & HELSE. Ved Wenche Karlsen. Sliter du med smerter i kroppen? Sover du dårlig? Trenger du mer energi? Lysets stråler, nærmere bestemt solstrålene, er grunnlaget for alle livsformer her på jorden. De er den opprinnelige energikilden og er veldig viktige for hver eneste celle i kroppen vår. Solstrålene består av utallige fotoner som utgjør en viktig nærings- og energikilde for de fleste levende organismer. Selv vi mennesker får energi på cellulært nivå fra sollyset. Biofotoner har en meget viktig rolle i vår kropp. Ønsker du å høre mer om hvordan det å tilføre biofotoner kan gi mer energi, mindre smerter og bedre søvn? Tilførsel av biofotonenergi kan også hjelpe både mennesker og dyr til å restituere fortere, spesielt etter anstrengende aktivitet eller sykdom. Kanskje dette er noe for deg? SMÅ- TROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

ÅNDER I HUS, OG KLEBEÅNDER, ved Asbjørn Fenne. Asbjørn vil fortelja litt om husrens. “Eg har til no vore på 181 hus- rens. Eg får óg skriftleg tilbakemelding om kor fin energien har blitt etterpå. Kva er klebeånder? Kan me få smerter i kroppen som ikkje er våre? Kan me ta på oss smerter og energi frå dei som er døde óg?” Asbjørn har 18 års erfaring med å hjelpa personar som kjem til han. Frivillige frå salen vil få muligheter til å bli rensa og få healing. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

IKYA HEALINGTM – en enkel, naturlig og kraftfull helbredelsesmetode. Ved Veronica Solås. På dette foredraget får du en introduksjon til hva IKYA HealingTM er, samt en guidet healing-meditasjon, hvor du får mulighet til å jobbe med helbredelse og flyt i ditt eget liv. IKYA healingTM har et stort mangfold av områder hvor metoden kan benyttes. Og det er en gøyal og samtidig virkningsfull metode! Dette er helbredelse på et nytt nivå og mulig for alle å lære, og du vil få en liten forsmak på hva et kurs i IKYA healing har å tilby. Jeg vil også vise at man kan jobbe med flyt i spesi- fikke områder i livet, og vi vil berøre det spennende temaet «beskyttelse». For hva er egentlig sunn beskyttelse? Og hvordan kan denne metoden assistere deg med dette og på mange andre områder i livet? Alle som deltar på foredra- get vil få tilbud om en personlig prøve av metoden, samt et godt festival-tilbud på kommende kurs. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MALERIER, FOTO AV ÅNDEVESENER, og min reise i det indre og det ytre. Ved Reidun Haavik, som deler egne erfaringer og opplevelser. – Jeg vil fortelle litt om de fotografier jeg har tatt av åndevesener. Sammenhengen mellom dem og maleriene jeg har malt, før jeg fikk fotografiene. Jeg vil også snakke litt om sjelemaleriene jeg lager, og hvordan de har hjulpet andre. Litt om tilbakemeldingene jeg har mottatt. BUKKEN – 3. ETG.

MENNESKENES BEVISSTHETSUTVIKLING. Hvordan utvikler menneskeheten seg på vår planet? Foredraget belyser temaet ut fra en esoterisk synsvinkel og tar opp blandt annet: Vår relasjon til de syv stråler /energiformer. Karma og reinkarnasjon. Hva skjer når vi dør? Menneskenes relasjon til sjelsriket, Verdenslæreren Maitreya og Visdommens Mestre. Hvordan hjelper Verdenslæreren og Visdommens Mestre oss i denne brytningstiden vi nå går gjennom? http://shareno.net. HALLING – 3. ETG.

15.00

MEDITASJON – med Lilli Bendriss: «stjernereise». WELLBEING LOUNGE.
DEMONSTRATION OF MEDIUMSHIP with the british medium PHIL PHILLIPS. Messages brought to you from the other side. KLOKKEKLANG.

AURA-FARGENE OG DERES BETYDNING. Ved Anne-Grethe L. Eilertsen og Arne Rønhovde, Aura-Visjon. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha «feil» farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

UNDER ÅPEN HIMMEL. Ved Kirkens SOS/Areopagos. En annerledes meditativ messe der vi deler kontemplasjon, medita- sjon, bønn og nattverd. Du deltar på det du selv ønsker. Noen har negative erfaringer med kirken. Vi ønsker å gi
en annerledes og god smakebit av en messe som henter inspirasjon fra ulike spirituelle tradisjoner. Her møter du noe av det som skjer på torsdager i Johanneskirken og Mariakirken. Tema: «Lys til hjertets øyne». Velkommen til en vakker og fredfull stund. Ledet av dialogpresten Marianne Bergsjø Gammelsæter. SMÅTROLL – U.ETG. I FORE- DRAGSFLØYEN.

”AWAKENING” – ERKEENGLE-KONSERT: Christina Undhjem synger fem av hennes egenkomponerte erkeenglesanger (som er i salg under festivalen) skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglemaleriene. Dette blir vakker reise inn i deg selv — fordi du fortjener det. Vil du se mer av dette, kom på ”Meditation, Concert & Exhibition” på Ametysten i Bergen 11 April. kl.17–20:00 . Mer info på Facebook: Ametysten. Velkommen fra Kenneth, Anne, Rune og Christina. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

SLIK ER LIVET ETTER DØDEN. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva som skjer fra vi dør og til vi blir født på ny. Kildene er en rekke personlige beretninger fra de som har vært inn i døden og tilbake, fra bøker, TV-programmer, kanalisering, samt personer under hypnose som forteller hva de opplever på «den andre siden». Hør de fantastiske og sammenfallende beretningene om livet etter døden og at det finnes ingen død. BØYGEN – 2. ETG. I FORE- DRAGSFLØYEN.

INTRODUKSJON TIL VEGANSK MAT. Ved Benedikte Koldingsnes, Vegan Pop Up Café. På dette foredraget går vi gjennom «the basics»; Hvilke matvarer som inngår i et vegansk kosthold og hvorfor det er stadig flere som velger å spise mer plantebasert. Du vil få tips og råd til hva du kan bruke som erstatning for kjøtt,- og meieriprodukter. På slutten av foredraget blir det en kort raw food mat-demo og utdeling av smaksprøver. BUKKEN – 3. ETG.

NY ALTERNATIV LYSBEHANDLING basert på ny norsk oppfinnelse. Ved Tom Tellefsen, Akulight AS. Gunalight: lansering av ny banebrytende norsk oppfinnelse. Gunalight er en norsk omsøkt patentert oppfinnelse som du enkelt og smer- tefritt kan benytte selv. Gunalight er bruk av lysenergi via definerte punkter på kroppen. Oppfinnelsen er sammen- satt av nyutviklet og spesialtilpasset teknologi. Dette produktet vil det garantert bli pratet mye om i tiden fremover. Les deg opp på nettsiden vår på www.gunalight.no. HALLING – 3. ETG.

16.00

HEART INTELLIGENCE MEDITATION. Hosted by Elisabeth Finocchiaro, Uplift Events. She teaches in Bergen and help people tune into their hearts to live a more inspired life with breathwork and mindset. WELLBEING LOUNGE.

NUMEROLOGI – VEIEN TIL INDRE STYRKE OG GLEDE. Ved Yvette Westrum. Da har vi kommet godt inn i det nye året 2018, som numerologisk blir et globalt år 11/2. I numerologi er tallet 11 et Mestertall – som betyr at det er av høy vibrasjonsfrekvens og virker innenfor det spirituelle, magiske og transcendentale. Mestertall har stort potensial for læring og vekst, og kan gi store forandringer i livet ditt. Tallet 11 er det mest intuitive num- meret, og er en klar kanal til underbevisstheten. Dette er et år med fokus på intuisjon, hjerte, samarbeid, forhold, dualitet, og ikke minst kjærlighet. La deg inspirere av dette spennende foredraget, se dypt inn i din sjel og ditt hjerte, og velg den riktige veien for deg, fylt av kjærlighet og glede. KLOKKEKLANG.

DET ASTROLOGISKE ÅRET 2018. Ved Katharina Westblikk. – 2018 er et meget spesielt år. Flere av de ytre planetene skifter tegn/arketype. Dette fører til store forandringer både kollektivt og personlig. Hva kan vi forvente oss? Hva er lurt å tenke på? TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

«DØDSKAFE»: VI SKAL ALLE DØ. Ved Kirkens SOS/Areopagos. På «dødskafeen» er det akkurat dette vi skal snakke om. Dele tanker, følelser og «erfaringer» omkring det at vi selv skal dø. Målet med dødskafé er å øke vår bevissthet om døden. Slik kan vi få en motivasjon til å gjøre mest mulig ut av livene våre. På dødskafé tenker vi sammen og snak- ker om døden uten noen spesielle føringer eller krav. Vi serverer kaffe og noe godt å bite i. Samtaleledere er Mari- anne Bergsjø Gammelsæter og Greta Gramstad, fra Areopagos. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 time), med Prem Puja Katrine Rosten. Hatha Yoga er en styrkende yoga, som fokuserer på Pranayama (pusteteknikker) Asana (stillinger) og Avslapning. Det er en type yoga som styrker sinnet bringer frem ny styrke fra kroppens indre bevegelighet, vekst, og indre ro. Vi går dypt inn i Asana og forblir i stillingene, gjennom pusten. Passer for både være eldre eller unge. “Jeg jobber forskjellig med alle fordi alle har en ulik hold- ning til kroppen og sinnet. Jeg kan instruere for nybegynnere, for de som har gjort litt, og for avanserte”, sier Prem Puja. *Avslapning *Oppvarming strekking *Pusteøvelse Pranayama og Kapalapati *Avslapning *Solhilsen *Avslap- ning *Basic Hatha Yoga Asana *Avslapning. Varighet: 1,5 time. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

LØS OPP I RYGG- OG MUSKELSMERTER med Advanced Metaphysical Healing! Sliter du med smerter i ryggen? Har du anspente og såre muskler i skuldre og nakke? Plages du med hodepine eller migrene? Føler du deg sliten på grunn av ryggproblemer og stive muskler? I så tilfelle er du ikke alene med disse problemene. Muskel- og skjelettplager er blitt en folkesykdom i Norge som koster samfunnet store summer årlig i sykefravær. Det finnes gode holis-tiske løsninger på disse problemene! I dette foredraget deler vi nøklene til en sunn og frisk rygg! Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi (Advanced Metaphysical Healing) er en unik metode for å løse opp ÅRSAKENE til stive muskler og muskelpanser uten noen form for manipulasjon. Gjennom å løse opp muskelspenninger i ryggen og nakken blir det mye lettere for ryggen og ryggvirvlene og finne tilbake til sin naturlige posisjon. Foredraget holdes av Lisensierte Rainbow Reiki® Mestere som har intensiv erfaring med denne metoden. Du kan også få teste ut metoden gratis på deg selv under foredraget! BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGS- FLØYEN.

A COURSE OF LOVE – ET KURS OM KJÆRLIGHET. Arkitekt Størker Svendsen presenterer boken A Course of Love som nå er oversatt til norsk. Boken etterfølger A Course in Miracles. Jesus er budbringer i begge bøkene. Størker Svend- sen har arbeidet med kanaliserte tekster i over tretti år, og har selv oversatt boken. Han har i over femten år holdt studiekurs i Et Kurs i Mirakler. Menneskeheten går nå inn i en Ny tid, og kurset er utgitt for at menneskene skal forstå sin guddommelige side, sin reneste kjærlighetskraft. Det er ikke nødvendig for deg å bli en «bedre» utgave av deg selv – du må bare forstå hvem du er. Boken Et Kurs i Mirakler var den nødvendige forgjengeren, for men- neskene måtte vekkes fra sin sovende tilstand. De måtte lære å tenke annerledes. Et Kurs om Kjærlighet skal leves, og vil føre oss dit hvor vi kan besitte Kristusbevissthet – våkenhet, dvs. hvor vi skaper og erfarer fra hjertet og ikke egoet. BUKKEN – 3. ETG.

GEMSONUS – DEN HELBREDENDE KRAFTEN I LYDER FRA KRYSTALLER – ved medium Colin Kingshott. Visste du at krystaller synger sin egen lille melodi? Alle krystaller har sjeletoner – Det har også du! Kom og hør hvordan en krystall synger! Hva er Gemsonus? En ny generasjon produkter basert på et unikt konsept kalt GemSonus krystall- behandling, som har sitt utspring i opptak av lyder direkte fra krystallene. Kroppen består av ca 70- 80% vann, hvert organ og celle har et eget lydmønster, og kroppen påvirkes av vibrasjoner. Krystall- essenser og chakraoljer har vibrasjoner som aktiverer vannet i cellene. Det helt nye og unike innen vibrasjonsterapi er å benytte lyden fra krystaller for å balansere chakraenes vibrasjoner / frekvenser. Foredraget er på lettfattelig engelsk. HALLING – 3. ETG.

17.00

GLOBAL YOGA FOR ALLE. Med Eva Christensen. Dype pust, dype inntrykk, dypt nærvar – Thats how we play. Vi har alle en indre kilde av visdom, styrke, fred, stillhet, glede og lys.. Når vi finner inn der, er det ingen tvil, ingen usikkerhet. Vi vet hva vi ér og hva vi skal gjøre. Yoga hjelper deg til å få kontakt og tilgang til den kilden.Velkommen til en myk flytende prestasjonfri leken og fri yogaklasse. WELLBEING LOUNGE.

LILLI BENDRISS & ANDRÉ NOAH: The Language of Light – Stor Healing & Meditasjons-Seanse. Alle ønskes velkommen til å oppleve den grenseløse ånds-natur som menneske – gjennom denne dypt transformerende indre reisen med Lilli Bendriss og André Noah. Gjennom The Language of Light aktiveres ditt indre DNA, og dets enhet med din kos- miske eksistens. Aktiveringen åpner for dyp healing på alle plan, og realisering av dine sjels-gaver som menneske. The Language of Light åpner Den Nye Jordens levende koder i deg – som kjærligheten du er! Både Lilli Bendriss og André Noah har formidlet svært kraftfulle aktiveringer gjennom The Language of Light gjennom en årrekke. Under denne seansen kombineres deres formidling, og det åpner opp for helt unike skifter i mennesket. KLOKKEKLANG.

DEMONSTRATION OF CLAIRVOYANCE. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messa- ges on directly from the Spirit World; and explains a little about his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey! TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

AURA-SEANSE MED PAUL ARVE BUSKUM. Her blir det fortalt om de sju lagene som er i auraen vår, om chakraene, og om ulike tegn som kan ses i auraen. Deltakere kan få renset og «tettet» auraen, lære å føle egen og andres aura og få tips om hvordan man kan lære å se aura. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 time), med Prem Puja Katrine Rosten – fortsetter. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

HJERTEKULTURGRUPPE – NOE FOR DEG? Ved Per Hjalmar Svae. En hjertekulturgruppe deler vi med hverandre – om hvordan vi egentlig har det – om hva vi egentlig drømmer om og lengter etter i livet – om hvordan det går med å utvikle oss selv og å skape hjertekultur i hverdagen. I en introduksjonsgruppe lærer du om å gi slipp på frykt og mistillit og åpne hjertet. Og om hvordan mestre å leve mer og mer fra hjertet i hverdagen. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

HELSE FOR LIVET. Ved Jon Ingvald Håbrekke. Han er biolog og forfattar av boka «Helse for livet». Hippokrates skal ha sagt: «All sjukdom startar i tarmen». Kunnskap om kosthald, cellene i kroppen og tarmen sin rolle er difor viktig for vår motivasjon til å ta ansvar for vår eiga helse. Eitt gram førebygging kan vera like verdifullt som ein kilo reparasjon. Tarmen, vår tredje hjerne, med sitt mikrobielle økosystem spelar difor ein sentral rolle for helsa vår. Viktig er også energiflyten i kroppen vår. God helse og effektiv mestringsmedisin er difor avhengig av korleis du behandlar krop- pen din gjennom kosthald og takling av stress. Velkommen til foredrag! Kunnskap er lett å bera. BUKKEN – 3. ETG.

SAMMENHENGEN MELLOM TENNER OG HELSEPROBLEMER. Åse Kjelby, Forbundet Tenner og Helse. Dine tannfyl- linger, rotfyllinger og kjevebetennelser kan være årsak til dine fordøyelses- og helseproblemer. De kan også hindre effekt av behandling. Foredraget gir deg forklaring på denne sammenhengen. HALLING – 3. ETG.

18.00

HEART DANCE – med Elin Ambika Haugen. Heartdance er frigjørende dans og bevegelse samt «connective exercises», som handler om å bli mer bevisst i og leken i forhold til sin egen kropp. Vi danser gjennom ulike rytmer til mye forskjel- lig type musikk, og gjør myke øvelser som ekspanderer hjerterommet. Velkommen! WELLBEING LOUNGE.

SEKHEM-HEALING. Ved Gudrun Boost (DK). I dette foredrag viser jeg dig hvordan du effektivt renser dine chakra med en kraftfuld meditation. Sekhem betyder “Den Magtfulde Kraft” og er forbundet til vores egen styrke, i forbindelse med healing og spirituel udvikling. Efter initieringen vil vores healing udvikle sig betyde- ligt. I åndelig forstand svarer det til Chi, Ki og Prana. ”Sekhem – Living Light healingenergien, er associeret med den Ægyptiske Gudinde Sekhmet, kvinden med løvehovedet. Vogteren og beskytteren af denne energi.” Sirius Sekhem – Living Light Energi kommer fra stjernen Sirius. Energien har en meget høj vibrationsfrekvens og et karakteristisk mønster af energien fra Sirius. Kom og hør mere om denne spændende healingsform, som vi nu introducerer i Danmark: I marts kommer Ruby T. Ong – Master Teacher fra Hong Kong og deler sin viden med os. KLOKKEKLANG.

TONING – SANGENS HELBREDENDE MULIGHETER. Ved Kari Helena Skogseid. Ut fra kontakt med egen kropp og eget sinn lar vi stemmen folde seg ut slik det føles naturlig i øyeblikket. Vi bruker det frie og spontane uttrykket eller tar utgangspunkt i energiøvelser med spesifikke mantra. Ved å lytte innover kan vi finne et uttrykk som rommer det som trengs uten at det nødvendigvis blir så høyt volum. Ved toning prøver vi å være bevisst tilstede i vårt eget uttrykk. Som om vi både er lyden som kommer og stille observerer det som utfolder seg. Sentrert i oss selv kan vi også lytte til det som skjer i gruppen og sammen skape noe i øyeblikket. Sangen kan frigjøre, løfte og inspirere. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

BASIC BREATHWORK INTRO. With Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events) and Lars Auran. You’ve heard of pranayama, ancient masters and monks talk about the breath. If you don’t want to be a monk, why do breathwork? You’re breathing anyway, right? What if you realize every pattern in your life is connected to a breathing pattern and by being aware and changing the pattern, you can change your life. Join an interactive and inspiring talk with Elisabeth Finocchiaro and Lars Auran to get an intro on benefits and experience yourself why breathwork might be the key to unlocking a lot of potential for ultimate connection and health. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

TROMMEREISE – med Param. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

TFT I PRAKSIS – tankefeltterapi er en revolusjon innen helse – psykisk, og ofte også på fysiske tilstander. På foredraget får du høre om, se og oppleve Tankefeltteknikker i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Ofte kan man ved bruk av TFT redusere eller ta bort smerter og spenninger i kroppen, f.eks hodepine, nakkesmerter osv.  Og mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer og plager. TFT brukes veldig ofte ved  f.eks  angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære. Dette får du innføring i på foredraget. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.
Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldal altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Dersom du ønsker mer informasjon, tlf. 411 03 000/e-mail: holmaaso@online.no  . BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

FOR NOEN ER LIVET VANSKELIG OG PROBLEMATISK. Man skal «løse» alt mulig, men ofte er ikke livet noe man skal løse. Det du skal gjøre, er å leve livet. Leve på akkurat din måte! Foredraget blir som en samtale med publikum, med festivalens tekniske koordinator Jan Olav Mjøs. BUKKEN – 3. ETG.

LINDRING AV NAKKESMERTER. EN FERSK TILNÆRMING. Ved Dale Ann Huxtable. Om hva som kan gjøres for en vond og stiv nakke som hittil ikke har fått lindring. Nakkesmerte, som kan også omfavne kjeve- og skuldersmerte, kan forårsake hodepine, dårlig konsentrasjon, dårlig humør og dårlig søvn. Det kan gå utover arbeidsevnen, fritidsak- tiviteter og samvær med venner og familie. Foredraget gir en fersk tilnærming med tiltak som få kjenner til, for å oppnå lindring og et liv hvor man kan delta i fullt ut og med glede. HALLING – 3. ETG.

19.00

CHAKRAMEDITASJON OG HEALING. Ved Jannicke Rasmussen / Erna Dahle, Esterella. WELLBEING LOUNGE.

DU ER DET DU SIER: EMPATIENS ROLLE I DITT LIV! Ved Gert Ceville-Danielsen, IVK Norge. «Idiot!» «Du lærer aldri!» «Det er typisk deg!» «Elsker du meg egentlig?» Vi bruker og hører sårende og voldelige uttrykk hver eneste dag – på jobben, sosialt og hjemme. Konsekvensene er mange – fra dårlig samvittighet og anger til sinne og depresjon. Ja, vi er og blir det vi sier og hører. Kom og lær mer om ikkevoldskommunikasjonens alternativer! TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

LYSETS KRAFT OG KUNSTEN – med May-Britt Kjeserud, Art2Love. Art2Love ved May-Britt Kjeserud forteller om lysets healende energi gjennom kunstens utfoldelse. Universets mangfold og flyt uttrykker seg gjennom ditt liv. Regre- sjonslærer Dolores Cannon utrykker gjennom sine hypnoseerfaringer en parallell til kunstens “hypnose”. Altet har en interesse for vår skaperkraft. Kom og hør mer om dette av May-Britt, en av Norges mest populære billedkunst- nere. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

ER JEG SEER, MEDIUM ELLER STEIN HAKKE GAL? Ved Mona Burås. Litt om min erfaring med å leve med svært tynne vegger rundt mitt hjerte. Samt en smakeprøve på en storseanse. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

HÅNDANALYSE, ved Torkil Kjelstrup. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkil Kjelstrup har drevet for seg selv med håndanalyse i mange tiår. BUKKEN – 3. ETG.

KINESISK MEDISIN OG EGENHELSE! Med Wenyu Fan, ingeniør og akupunktør. Hun jobber med et apparat som stimule- rer cellenes egen livsenergi, en slags «lader» for mennesker. Dette er omtalt av bl.a. Garry Gordon, en av produsen- tene for filmen The Secret. PEMF treatment and acupuncture. Wang will give guides to self treatment methods by using TCM (Traditional Chinese Medicine). Foredraget vil bli noe på engelsk og noe på norsk. HALLING – 3. ETG.

*

Wellbeing Festival Bergen 2018

Program Fredag 6. april
Program Lørdag 7. april
Program Søndag 8. april

Fullt messeprogram Bergen 2018 (PDF)

 

 

Comments are closed.