Program Bergen søndag 8. april

Wellbeing Festival Bergen 2018

Program Fredag 6. april
Program Lørdag 7. april
Program Søndag 8. april

Fullt messeprogram Bergen 2018 (PDF)

 

 

12.00

NUMEROLOGI – VEIEN TIL INDRE STYRKE OG GLEDE. Ved Yvette Westrum. Da har vi kommet godt inn i det nye året 2018, som numerologisk blir et globalt år 11/2. I numerologi er tallet 11 et Mestertall – som betyr at det er av høy vibrasjonsfrekvens og virker innenfor det spirituelle, magiske og transcendentale. Mestertall har stort potensial for læring og vekst, og kan gi store forandringer i livet ditt. Tallet 11 er det mest intuitive num- meret, og er en klar kanal til underbevisstheten. Dette er et år med fokus på intuisjon, hjerte, samarbeid, forhold, dualitet, og ikke minst kjærlighet. La deg inspirere av dette spennende foredraget, se dypt inn i din sjel og ditt hjerte, og velg den riktige veien for deg, fylt av kjærlighet og glede. KLOKKEKLANG.

HIMMELEN FINNES – JEG HAR VÆRT DER. Ved Sigrunn Sele. «Jeg ble ikke klar over mine medfødte evner før i voksen alder. I barndommen merket jeg at jeg var annerledes. Da jeg forutså min datters død ble en tung dør lukket inn i et stort mørke. Etterfulgt av alvorlig sykdom hvor jeg selv kom tett på døden, åpnet midt i håpløsheten nye dører seg. Jeg lærte hvordan å ta fatt i livet og snu det elendige til noe positivt. Det er mulig å reise seg. Derfor vil jeg dele mine erfaringer. Det har hjulpet meg og kan hjelpe kanskje også hjelpe deg? Der er mer mellom himmel og jord, – him- melen fins, for jeg har vært der selv. Jeg bruker klarsyn, mottar kanalisering og trenger ingen andre hjelpemidler. Tidvis bruker jeg astrologi, bordkort eller pendel. Jeg ser det meste og ønsker å hjelpe deg der du er nå. Jeg har sterk intuisjon, er klarsynt, healer. Jeg gir veiledning, healing og fjernhealing.» TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGS- FLØYEN.

VIKINGKORTENE: Bli med inn i den magiske urnordiske tradisjonen. Eli Wium er en av landets kjente klarsynte og har laget de 81 vakre spådomkortene sammen med illustratøren August Tyvjo. I det norrøne og urnordiske tiden, var spådom viktig for samfunnet. Disse nye spådomskortene er bygget på eldgammel visdom, er laget for å gi deg en god innføring i både spådom og den norrøne spådomstradisjonen. Kortene er delt inn i fire grupper: symboler fra norrøn tiden, den norrøne gudeverden, runer og samfunnet til det norrøne folk. Eli har brukt lang tid på å lage disse kortene, og fordypet seg i den norrøne og urnordiske historien, slik at kortene blir mest mulig riktig i forhold til den kunnskapen vi har i dag om vikingtiden. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MEDITASJON – EN INDRE VEI TIL LIVSUTFOLDELSE. Ved Kari Helena Skogseid. Vi lar oppmerksomheten hvile i kontakt med egen kropp, egen pust, spesifikke energipunkt og chakra. Enkle, indre øvelser støtter opp under måten energi naturlig sirkulerer i oss. Øvelsene kan sette fri holdt energi og gi en dypere forståelse av deg selv. Når vi mer og mer kan være bevisst tilstede med det som er, intuitive og sansende i møte med oss selv, kan vi frigjøre oss fra til- lærte reaksjonsmønstre og gi rom for nye muligheter. En jevnlig meditasjonspraksis kan gi en forankring innover i deg selv, og åpne for nye opplevelser av hva det vil si å være menneske. Tibetanske syngeboller vil hjelpe oss innover mot stillheten. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

ØNSKER DU Å LÆRE KIRURGISK HEALING? Med hjelpere fra andre dimensjoner, ved Naomi Sol, hovedlærer for kirur- gisk healing. Denne type healing går dypere og raskere enn vanlig healing. Dette foretas ved bruk av energi-instru- menter. Naomi Sol jobber i fortid, nåtid og fremtid. En veldig spennende måte å arbeide på seg selv og med andre på, og du får oppleve smakebiter «live «under foredraget! Om du tar dette kurset, kan det forsterke din intuisjon
på alle plan, og gi bedre selvfølelse. Naomi Sol er født med healingevner, og har vært klarsynt siden hun var fem år. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

HIMMELSK KJÆRLIGHET – hvordan skape magiske øyeblikk i parforholdet. Med Sophia Lea . De fleste av oss lengter etter dyp intimitet og ønsker åndelig, seksuell og psykologisk tilfredstillelse med sin partner. På dette foredraget vil du
få en dypere forståelse av din egen og partnerens individualitet. Du vil også få en innføring i hvordan du selv kan forandre parforholdet til ekstatisk og magisk intimitet. Med Sophia Lea som din guide i romantikkens verden kan du seile i kjærlighetens farvann med innsikt og visdom. Når det stormer rundt deg av forelskelse og lidenskap, kan du trygt gå inn for å forføre og beholde ditt hjertets utkårede. Sophia tar utgangspunkt i de 12 stjernetegn, beskriver deres personligheter, lyster, behov og innvier deg i kjærlighetens mysterier. Hun er astrolog, forfatter, coach, kursle- der og foredragsholder. BUKKEN – 3. ETG.

TFT I PRAKSIS – tankefeltterapi er en revolusjon innen helse – psykisk, og ofte også på fysiske tilstander. På foredraget får du høre om, se og oppleve Tankefeltteknikker i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Ofte kan man ved bruk av TFT redusere eller ta bort smerter og spenninger i kroppen, f.eks hodepine, nakkesmerter osv.  Og mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer og plager. TFT brukes veldig ofte ved  f.eks  angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære. Dette får du innføring i på foredraget. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.
Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldal altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Dersom du ønsker mer informasjon, tlf. 411 03 000/e-mail: holmaaso@online.no  HALLING – 3. ETG.

13.00

DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 time), med Prem Puja Katrine Rosten. Hatha Yoga er en styrkende yoga, som fokuserer på Pranayama (pusteteknikker) Asana (stillinger) og Avslapning. Det er en type yoga som styrker sinnet bringer frem ny styrke fra kroppens indre bevegelighet, vekst, og indre ro. Vi går dypt inn i Asana og forblir i stillingene, gjennom pusten. Passer for både være eldre eller unge. “Jeg jobber forskjellig med alle fordi alle har en ulik hold- ning til kroppen og sinnet. Jeg kan instruere for nybegynnere, for de som har gjort litt, og for avanserte”, sier Prem Puja. *Avslapning *Oppvarming strekking *Pusteøvelse Pranayama og Kapalapati *Avslapning *Solhilsen *Avslap- ning *Basic Hatha Yoga Asana *Avslapning. Varighet: 1,5 time. WELLBEING LOUNGE.

DEMONSTRATION OF CLAIRVOYANCE. Kenny Corris is an International Physical Medium who has been serving Spirit for almost 55 years. Using clairvoyance and backed with the receptive energies of his audience, Kenny passes messa- ges on directly from the Spirit World; and explains a little about his special connection with Spirit, sharing his own amazing stories that are a true part of his Spiritual journey! KLOKKEKLANG.

DET ASTROLOGISKE ÅRET 2018. Ved Katharina Westblikk. – 2018 er et meget spesielt år. Flere av de ytre planetene skifter tegn/arketype. Dette fører til store forandringer både kollektivt og personlig. Hva kan vi forvente oss? Hva er lurt å tenke på? TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MEDIUMSEANSE MED BESKJEDER & PORTRETT TEGNING, ved Adele Leyha. «Alle har vi en åndelig veileder som er med oss hele livet. Denne veileder kalles også for hovedguide. Vi har også guider som er med oss i deler av livet. Og vi har de hjelperne som har levd sammen med deg som menneske, og som har dødd og gått over til den andre siden. De kan også komme innom på besøk. I denne seansen vil Adele Leyha formidle beskjeder med tegning fra noen av dem. Guidene vil ellers sende Healing rundt i rommet når dette foregår.» SMÅTROLL – U.ETG. I FORE- DRAGSFLØYEN.

BEDRE HELSE OG LIVSKVALITET – ved Linda Nordskog, Bergen Helhetsklinikk.Nøkkelen til bedre helse og livskvalitet er at vi tenker helhetlig på det fysiske og psykiske. Bergen Helhetsklinikk er et helhetlig og tverrfaglig helse og livsstils- konsept som engasjert hjelper mennesker til bedre helse og livskvalitet. Vi støtter til gode valg gjennom kunnskap, vekst og relasjoner, hvor sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse knyttes sammen gjennom behandling, veiledning og terapi. Det vil bli demonstrasjoner av gestaltterapi, hypnoterapi og muskelterapi. Velkommen til foredrag! GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

DE FEM EGOMØNSTRENE – Det som hindrer kjærligheten i ditt liv. Ved Par Hjalmar Svae. Egomønstrene dannes i barndommen. De er ressurser for å gjøre det beste ut av det. Men de gjør at vi søker erstatningsløsninger, i stedet for å få dekket de dypere, indre behovene. Dessverre hindrer de god dialog, inderlig nærhet og varig kjærlighet i parforhold. Hva er de fem egomønstrene sine kjennetegn? Hvordan kommer vi ut av dette? BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

BLI KJENT MED CHAKRA 9, 10, 11 OG 12 OG PHYTOSONUS CHAKRAOLJER – ved healer Sidsel J. Svestad og medium Colin Kingshott, Florachology Norway. Lær å utføre din egen chakra-balansering for de høyere chakra og din spirituelle utvikling. “The healing power in a flower”. Du får vite hva de kan bidra med i din spirituelle utvikling og for harmonisering av de høyere chakraene. Eks: Chakraolje nr. 10 hjelper deg å forene maskulin og feminin energi og skape endring. Alle får prøve produktene. Naturlige blandinger av eteriske oljer og plantefarger lager en unik sig- natur av plantens vibrasjoner (PhytoSonus) i tillegg til verdifulle krystall-vibrasjoner og biolyder. Chakraoljene kan brukes som et verktøy for hjelp til selvhjelp, for å løfte kropp, sjel og sinn og gi personlig vekst, harmoni og balanse. Produktene er milde og kan brukes av alle som ønsker å jobbe med seg selv. Foredraget er på norsk og lettfattelig engelsk. BUKKEN – 3. ETG.

FREMTIDENS BEHANDLINGSTERAPI – DITT FØRSTE VALG FOR OPTIMAL HELSE. Bowen-teknikken stimulerer kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Ved Vibeke Brems (Bowenakademiet). Informasjon om Bowen Teknikken for akutte og kroniske belastningsplager. Bowen Teknikken balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimulerer blod- og lymfesystemet, slik at kroppen får mulighet til å restituere seg raskere. Som regel er 3-4 behandlinger tilstrekkelig for at sykmeldte kan gå tilbake til jobben. Komplementærbehandlingen er helt unik og er en meget skånsom og dyptvirkende terapiform. Målgruppe: Alle som føler ansvar for egen helse og som ønsker en bedre livskvalitet. HALLING – 3. ETG.

14.00

DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 time), med Prem Puja Katrine Rosten – fortsetter. WELLBEING LOUNGE.

FRA UTFORDRING TIL GAVE – Stor Healing-Seanse med André Noah. Hva i ditt liv opplever du som en utfordring? I din kropp, tanker, følelser, spiritualitet – eller i det du opplever i dine relasjoner. Er din utfordring kanskje at du vet hva du vil. Hva drømmen din er – men opplever at realiseringen av dine ressurser er låst! Under denne seansen inviteres du inn i dybden av din væren som menneske. Til å kjenne hvem den sanne deg er, og hvordan alle utfordringer egentlig er åpne gaver inni denne levende bevisstheten!! Seansen åpner opp for svært dyp healing – for deg som menneske og sjel, i alle aspekt av ditt liv. Utfordringene snus som levende bevissthet, til å være den gaven som er en naturlig del av din sjels realisering av kjærlighet som menneske. Etter en nær-døden opplevelse og oppvåkning for snart 15 år siden, har André Noah nå arbeidet i omlag 10 år som fulltids healer og spirituell veileder for mennesker i hele verden. I tillegg til sitt daglige arbeid som healer & sjels-veileder, leder han også gruppe-samlinger og retreater både i Norge og internasjonalt. KLOKKEKLANG.

OM Å VÆRE ET MEDIUM. Ved Therese Marie Myrtveit Hussein. Her kan det være at noen fra den andre siden og kommer gjennom til noen i salen. » Jeg har jobbet aktivt som medium i ca. åtte år. Jeg vil holde en demon- strasjon og et foredrag for å fortelle hvor naturlig dette er og å avmystifisere dette. Åndeverden vil ha kontakt med oss for å hjelpe dem som har mistet sine kjære og ikke for å skremme. Jeg møter alltid spørsmålet om det er skrem-mende å være et medium og se disse tingene? Jeg var selv redd i starten og som barn fordi ingen forklarte meg dette. Jeg både ser og hører åndene og har en mannlig guide som alltid hjelper meg i situasjoner som er vriene i arbeidet mitt, og har lært å stole fullt på ham.” TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

ÅNDER I HUS, OG KLEBEÅNDER, ved Asbjørn Fenne. Asbjørn vil fortelja litt om husrens. “Eg har til no vore på 181 hus- rens. Eg får óg skriftleg tilbakemelding om kor fin energien har blitt etterpå. Kva er klebeånder? Kan me få smerter i kroppen som ikkje er våre? Kan me ta på oss smerter og energi frå dei som er døde óg?” Asbjørn har 18 års erfaring med å hjelpa personar som kjem til han. Frivillige frå salen vil få muligheter til å bli rensa og få healing. SMÅ- TROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

GLOBAL YOGA YIN – COME. LET GO. Med Eva Christensen. Jeg skal bare, jeg skal bare… Kom og rull ut matten, det kommer til å være den største prestasjonen under denne klassen 🙂 Tanke for tanke, muskel for muskel, guides du til å slippe tak og smelte i det travle og anspente, både fysisk og mentalt. Myk og boostende yin yoga for alle krop- per! Learn to let go. Release the stress. You were never in control anyway. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGS- FLØYEN.

KRANIO SAKRAL-BEHANDLING. Med Wenche Tømmervik. Jeg har jobbet med denne metoden som er vanlig i Europa og USA siden 2006. Sliter du med hodesmerter, ryggproblemer, kjeve, nakke, hofter, konsentrasjonsproblemer, fokus, søvn? Kranio Sakral Terapi er en mild behandlingsform som i samarbeid med kroppens guiding løsner på spenninger med enkle strekk- og dreiebevegelser. Frigjøring av spenninger gir større gjennomstrømning av væske i kroppen og nervesystemet. Gir mer optimal funksjon. Uten bivirkninger, behandling på benk med klærne på, kun milde bevegelser. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

INTRODUKSJON TIL VEGANSK MAT. Ved Benedikte Koldingsnes, Vegan Pop Up Café. På dette foredraget går vi gjennom «the basics»; Hvilke matvarer som inngår i et vegansk kosthold og hvorfor det er stadig flere som velger å spise mer plantebasert. Du vil få tips og råd til hva du kan bruke som erstatning for kjøtt- og meieriprodukter. På slutten av foredraget blir det en kort raw food mat-demo og utdeling av smaksprøver! BUKKEN – 3. ETG.

NY ALTERNATIV LYSBEHANDLING basert på ny norsk oppfinnelse. Ved Tom Tellefsen, Akulight AS. Gunalight: lansering av ny banebrytede norsk oppfinnelse. Gunalight er en norsk omsøkt patentert oppfinnelse som du enkelt og smer- tefritt kan benytte selv. Gunalight er bruk av lysenergi via definerte punkter på kroppen. Oppfinnelsen er sammen- satt av nyutviklet og spesialtilpasset teknologi. Dette produktet vil det garantert bli pratet mye om i tiden fremover. Les deg opp på nettsiden vår på www.gunalight.no. HALLING – 3. ETG.

15.00

COMPASSION BREATH MEDITATION. Hosted by Elisabeth Finocchiaro, Uplift Events. She teaches in Bergen and help people tune into their hearts to live a more inspired life with breathwork and mindset. WELLBEING LOUNGE.

ÅNDELIG SAMLING med Norsk Spiritualist-forening Bergen. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en smakebit på hvor- dan våre åndelige samlinger i NSF er. Vi har mediumkvelder, healingkvelder, meditasjonskvelder og foredrag. Her på festivalen vil du få demonstrasjon på en mediumkveld, der mediumet deler hilsninger fra våre kjære i åndever- den til publikum. KLOKKEKLANG.

SLIK ER LIVET ETTER DØDEN. Ved Roar Krogshus. En presentasjon av hva som skjer fra vi dør og til vi blir født på ny. Kildene er en rekke personlige beretninger fra de som har vært inn i døden og tilbake, fra bøker, TV-programmer, kanalisering, samt personer under hypnose som forteller hva de opplever på «den andre siden». Hør de fantastiske og sammenfallende beretningene om livet etter døden og at det finnes ingen død. TROLLTOG – 3. ETG. I FORE- DRAGSFLØYEN.

A COURSE OF LOVE – ET KURS OM KJÆRLIGHET. Arkitekt Størker Svendsen presenterer boken A Course of Love som nå er oversatt til norsk. Boken etterfølger A Course in Miracles. Jesus er budbringer i begge bøkene. Størker Svend- sen har arbeidet med kanaliserte tekster i over tretti år, og har selv oversatt boken. Han har i over femten år holdt studiekurs i Et Kurs i Mirakler. Menneskeheten går nå inn i en Ny tid, og kurset er utgitt for at menneskene skal forstå sin guddommelige side, sin reneste kjærlighetskraft. Det er ikke nødvendig for deg å bli en «bedre» utgave av deg selv – du må bare forstå hvem du er. Boken Et Kurs i Mirakler var den nødvendige forgjengeren, for men- neskene måtte vekkes fra sin sovende tilstand. De måtte lære å tenke annerledes. Et Kurs om Kjærlighet skal leves, og vil føre oss dit hvor vi kan besitte Kristusbevissthet – våkenhet, dvs. hvor vi skaper og erfarer fra hjertet og ikke egoet. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

TROMMEREISE-SEANSE med brita anjana skuterud. Kom og bli med inn i drømmeverdenen, med tromme, rasle og vokal. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

I MØTE MED MENNESKER SOM SLITER MED SELVMORDSTANKER. Ved Kirkens SOS/Areopagos. Det er viktig at de som møter mennesker med tilbud om helse, tro eller et rikere livsinnhold er våkne for at den de snakker med kan ha det så tungt at de er i fare for å ta sitt eget liv. Dette seminaret vil gi en innføring i hvordan en som samtalepart- ner eller terapeut kan avdekke selvmordstanker og møte den som har slike tanker på best mulig måte. Seminaret er åpent for alle, men er ikke et samtaletilbud for den som selv har selvmordstanker. Da henviser vi til samtale med oss på standen til Areopagos. Du kan også kontakte Kirkens SOS tlf: 22 40 00 40, eller skriv via www.kirkens-sos.no. Ved Greta Gramstad, leder for krisetjenesten Kirkens SOS i Bjørgvin. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MALERIER, FOTO AV ÅNDEVESENER, OG MIN REISE I DET INDRE OG DET YTRE. Ved Reidun Haavik, som deler egne erfaringer og opplevelser. – Jeg vil fortelle litt om de fotografier jeg har tatt av åndevesener. Sammenhengen mellom dem og maleriene jeg har malt, før jeg fikk fotografiene. Jeg vil også snakke litt om sjelemaleriene jeg lager, og hvor- dan de har hjulpet andre. Litt om tilbakemeldingene jeg har mottatt. BUKKEN – 3. ETG.

SAMMENHENGEN MELLOM TENNER OG HELSEPROBLEMER. Åse Kjelby, Forbundet Tenner og Helse. Dine tannfyl- linger, rotfyllinger og kjevebetennelser kan være årsak til dine fordøyelse og helseproblemer. De kan også hindre effekt av behandling. Foredraget gir deg forklaring på denne sammenhengen. HALLING – 3. ETG.

16.00

CHAKRAMEDITASJON OG HEALING. Ved Jannicke Rasmussen / Erna Dahle, Esterella. WELLBEING LOUNGE.

TFT I PRAKSIS – tankefeltterapi er en revolusjon innen helse – psykisk, og ofte også på fysiske tilstander. På foredraget får du høre om, se og oppleve Tankefeltteknikker i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Ofte kan man ved bruk av TFT redusere eller ta bort smerter og spenninger i kroppen, f.eks hodepine, nakkesmerter osv.  Og mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer og plager. TFT brukes veldig ofte ved  f.eks  angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære. Dette får du innføring i på foredraget. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.
Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldal altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Dersom du ønsker mer informasjon, tlf. 411 03 000/e-mail: holmaaso@online.no  . KLOKKEKLANG.

IKYA HEALINGTM – en enkel, naturlig og kraftfull helbredelsesmetode. Ved Veronica Solås. På dette foredraget får du en introduksjon til hva IKYA HealingTM er, samt en guidet healing-meditasjon, hvor du får mulighet til å jobbe med helbredelse og flyt i ditt eget liv. IKYA healingTM har et stort mangfold av områder hvor metoden kan benyttes.
Og det er en gøyal og samtidig virkningsfull metode! Dette er helbredelse på et nytt nivå og mulig for alle å lære,
og du vil få en liten forsmak på hva et kurs i IKYA healing har å tilby. Jeg vil også vise at man kan jobbe med flyt i spesifikke områder i livet, og vi vil berøre det spennende temaet «beskyttelse». For hva er egentlig sunn beskyttelse? Og hvordan kan denne metoden assistere deg med dette og på mange andre områder i livet? Alle som deltar på foredraget vil få tilbud om en personlig prøve av metoden, samt et godt festival-tilbud på kommende kurs. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

HELSE FOR LIVET. Ved Jon Ingvald Håbrekke. Han er biolog og forfattar av boka «Helse for livet». Hippokrates skal ha sagt: «All sjukdom startar i tarmen». Kunnskap om kosthald, cellene i kroppen og tarmen sin rolle er difor viktig for vår motivasjon til å ta ansvar for vår eiga helse. Eitt gram førebygging kan vera like verdifullt som ein kilo repara- sjon. Tarmen, vår tredje hjerne, med sitt mikrobielle økosystem spelar difor ein sentral rolle for helsa vår. Viktig er også energiflyten i kroppen vår. God helse og effektiv mestringsmedisin er difor avhengig av korleis du behandlar kroppen din gjennom kosthald og takling av stress. Velkommen til foredrag! Kunnskap er lett å bera. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

TONING – SANGENS HELBREDENDE MULIGHETER. Ved Kari Helena Skogseid. Ut fra kontakt med egen kropp og eget sinn lar vi stemmen folde seg ut slik det føles naturlig i øyeblikket. Vi bruker det frie og spontane uttrykket eller tar utgangspunkt i energiøvelser med spesifikke mantra. Ved å lytte innover kan vi finne et uttrykk som rommer det som trengs uten at det nødvendigvis blir så høyt volum. Ved toning prøver vi å være bevisst tilstede i vårt eget uttrykk. Som om vi både er lyden som kommer og stille observerer det som utfolder seg. Sentrert i oss selv kan vi også lytte til det som skjer i gruppen og sammen skape noe i øyeblikket. Sangen kan frigjøre, løfte og inspirere.GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

PRAKTISK OG EFFEKTIV SJAMANISME FOR DET MODERNE MENNESKET! Bli med på et spennende foredrag hvor du vil erfare hvordan mennesker fra ulike yrkesgrupper benytter White Feather sjamanisme på en praktisk måte med særdeles gode resultater i sin jobb og hverdag. ALLE kan lære sjamanisme! Bli med bak sjamanismens og magiens mystiske forheng! I dette foredraget får du vite hva sjamanisme er samt forklaring på mange av mytene rundt sjamanisme: Hva er en sjaman? Sjamanisme og rusmidler, Sjamanisme og ekstremerfaringer, Sjamanisme
og religion, Hvordan arbeider en sjaman? Hva er en sjamandød? I dette foredraget vil du få et praktisk og objektivt målbart bevis på hvordan sjamanisme virker gjennom demonstrasjon av en av metodene for spontanhelbredelse med runene i White Feather Shamanic School®. Alle deltagerne får gratis tilgang til et online videoseminar med tit- telen «Sjamanisme, ritualer og runemagi – mystikk mellom ulike verdener». Foredraget holdes av sjamaner i White Feather Shamanic School®. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

BIOFOTONER & HELSE. Ved Wenche Karlsen. Sliter du med smerter i kroppen? Sover du dårlig? Trenger du mer energi? Lysets stråler, nærmere bestemt solstrålene, er grunnlaget for alle livsformer her på jorden. De er den opprinnelige energikilden og er veldig viktige for hver eneste celle i kroppen vår. Solstrålene består av utallige fotoner som utgjør en viktig nærings- og energikilde for de fleste levende organismer. Selv vi mennesker får energi på cellulært nivå fra sollyset. Biofotoner har en meget viktig rolle i vår kropp. Ønsker du å høre mer om hvordan det å tilføre biofotoner kan gi mer energi, mindre smerter og bedre søvn? Tilførsel av biofotonenergi kan også hjelpe både mennesker og dyr til å restituere fortere, spesielt etter anstrengende aktivitet eller sykdom. Kanskje dette er noe for deg? BUKKEN – 3. ETG.

ET VEISKILLE FOR MENNESKEHETEN. Ved Share Norge. Menneskeheten står nå overfor et viktig valg: enten å fortsette den destruktive retningen med grådighet, korrupsjon, krig, konkurranse og økologisk ubalanse, eller å bygge en rettferdig verden med samarbeid, riktige relasjoner, rettferdig fordeling og ivaretagelse av miljøet. Verdenslæreren Maitreya og Visdommens Mestre vender nå tilbake til vår fysiske verden for å veilde oss i denne prosessen. Hvilke forandringer fører dette til for menneskene og vår planet?http://shareno.net. HALLING – 3. ETG.

17.00

BOARD OF ANGELS: Meditasjon med forhøyning og Seremoni. Board of Angels er et mykt Englekurs som handler mye om å i tanke; gi ut i sannhet og med ærlighet fra hjertet. Å gi ut en myk følelse av å holde om og å gi en hellig omfav- ning av det man ønsker å jobbe med. Under Seremonien med englene mottar alle et tegn og et lys. Vi åpner opp i midten av salen og lager en vakker ball med tegn og lys. Englene tar denne med opp i taket, sprekker denne og lar det bli som et fyrverkeri av lys. Alle mottar da en ny og vakker energi. Noen frivillige vil motta beskjeder og vi kjen- ner på energier og mange guider med vinger. Velkommen! TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

SPIRITUAL BREATH: When we connect our breathing, we connect to something deeper too. Learn transformational techniques to assist in times of big change in life. Join Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events) and Lars Auran on a deep breath experience to see what lies
beneath the comfort zone with the power of connective breathing. *Is is possible to do this two times?* SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

”AWAKENING” – ERKEENGLE-KONSERT: Christina Undhjem synger fem av hennes egenkompo- nerte erkeenglesanger (som er i salg under festivalen) skrevet til Kenneth Laugens erke- englemalerier. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglemaleriene. Dette blir vakker reise inn i deg selv — fordi du fortjener det. Vil du se mer av dette, kom på ”Meditation, Concert & Exhibition” på Ame- tysten i Bergen 11 April. kl.17–20:00 . Mer info på Facebook: Ametysten. Velkommen fra Kenneth, Anne, Rune og Christina. GJEN- DINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MITT SYN PÅ AUTOMATSKRIFT. Med Bente Sta- moen. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

KINESISK MEDISIN OG EGENHELSE! Med Wenyu Fan, ingeniør og akupunktør. Hun jobber med et apparat som stimulerer cellenes egen livsenergi, en slags «lader» for mennesker. Dette er omtalt av bl.a. Garry Gordon, en av produsentene for filmen The Secret. PEMF treatment and acupuncture. Wang will give guides to self treatment methods by using TCM (Traditional Chinese Medicine). Fore- draget vil bli noe på engelsk og noe på norsk. BUKKEN – 3. ETG.

SUKKER – DIN BESTE VENN ELLER VERSTE FIENDE? Wenche Eide forteller om sin reise fra en syk og betent kropp til livsglede og energi. Hemmeligheten ligger i kosten og god næring til kroppen. Wenche har gått fra å være ingeniør (kontorrotte) til nå å hjelpe andre som vil ha endring. Hun er i dag helsecoach og ernæringsrådgiver. HALLING – 3. ETG.

Program Fredag 6. april
Program Lørdag 7. april
Program Søndag 8. april

Fullt messeprogram Bergen 2018 (PDF)

 

 

Åpningstider:
Fredag 6. april: 13.00 – 20.00
Lørdag 7. april: 11.00 – 20.00
Søndag 8. april: 11.00 – 18.00

Comments are closed.