Program Bergen fredag 6. april

Wellbeing Festival Grieghallen Bergen

Program Fredag 6. april
Program Lørdag 7. april
Program Søndag 8. april

Fullt messeprogram Bergen 2018 (PDF)

 

 

KL 14.00

HEART INTELLIGENCE MEDITATION with Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events), teacher and inspirator. She teaches in Bergen and help people tune into their hearts to live a more inspired life with breathwork and mindset. WELLBE- ING LOUNGE.

TØR DU MANIFESTERE DIN VILLESTE DRØM? Ved Gudrun Boost. Vi har alle fri vilje til å skape det livet vi ønsker! Vi tror også vi manifesterer mere av det gode i livet, men i virkeligheten gjør de fleste det motsatte. Hvorfor? Her vil du få redskaper som viser den rette vei til å manifestere og få din villeste drøm til at gå i oppfyllelse. Hvordan? Du blir guidet gjennom syv enkle trinn for at nå din drøm. Her spiller du hovedrollen, fordi det er din drøm! SMÅTROLL – U.ETG. I I FOREDRAGSFLØYEN.

BOARD OF ANGELS – MEDITASJON MED FREKVENSFORHØYELSE OG SEREMONI. Ved Naomi Sol. Board of Angels er et mykt englekurs som handler om å gi ut i sannhet og med ærlighet fra hjertet. Å gi ut en myk følelse av å holde om, og å gi en hellig omfavning av det man ønsker å jobbe med. Under seremonien med englene mottar alle et tegn og et lys. Vi åpner opp i midten av salen og lager en vakker energiball med tegn og lys som englene hever mot taket og lar regne ned som et fyrverkeri av lys. Alle mottar da en ny og vakker energi. Noen frivillige vil motta beskjeder og vi kjenner på energier, og møter mange guider med vinger. Velkommen! BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGS- FLØYEN.

FREMTIDENS BEHANDLINGSTERAPI – DITT FØRSTE VALG FOR OPTIMAL HELSE. Bowen-teknikken stimulerer kroppens egen evne til å helbrede seg selv. Ved Vibeke Brems (Bowenakademiet). Informasjon om Bowen Teknik- ken for akutte og kroniske belastningsplager. Bowen Teknikken balanserer muskel- og skjelettsystemet samt stimu- lerer blod- og lymfesystemet, slik at kroppen får mulighet til å restituere seg raskere. Som regel er 3-4 behandlinger tilstrekkelig for at sykmeldte kan gå tilbake til jobben. Komplementærbehandlingen er helt unik og er en meget skånsom og dyptvirkende terapiform. Målgruppe: Alle som føler ansvar for egen helse og som ønsker en bedre livskvalitet. BUKKEN – 3. ETG.

SUKKER – DIN BESTE VENN ELLER VERSTE FIENDE? Wenche Eide forteller om sin reise fra en syk og betent kropp til livsglede og energi. Hemmeligheten ligger i kosten og god næring til kroppen. Wenche har gått fra å være ingeniør (kontorrotte) til nå å hjelpe andre som vil ha endring. Hun er i dag helsecoach og ernæringsrådgiver. HALLING – 3. ETG.

KL 15.00

HEALING CIRCLE WITH MEDIUM KENNY CORRIS. Come to Learn about Healing, Heal, and be Healed! WELLBEING LOUNGE

AURA-FARGENE OG DERES BETYDNING. Ved Anne-Grethe L. Eilertsen og Arne Rønhovde, Aura-Visjon. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha «feil» farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre. Vi har nå Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

DU ER DET DU SIER: EMPATIENS ROLLE I DITT LIV! Ved Gert Ceville-Danielsen, IVK Norge. «Idiot!» «Du lærer aldri!» «Det er typisk deg!» «Elsker du meg egentlig?» Vi bruker og hører sårende og voldelige uttrykk hver eneste dag – på jobben, sosialt og hjemme. Konsekvensene er mange – fra dårlig samvittighet og anger til sinne og depresjon. Ja, vi er og blir det vi sier og hører. Kom og lær mer om ikkevoldskommunikasjonens alternativer! SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

”AWAKENING” – ERKEENGLE-KONSERT: Christina Undhjem synger fem av hennes egenkomponerte erkeenglesanger (som er i salg under festivalen) skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglemaleriene. Dette blir vakker reise inn i deg selv — fordi du fortjener det. Vil du se mer av dette, kom på ”Meditation, Concert & Exhibition” på Ametysten i Bergen 11 April. kl.17–20:00 . Mer info på Facebook: Ametysten. Velkommen fra Kenneth, Anne, Rune og Christina. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

 

A COURSE OF LOVE – ET KURS OM KJÆRLIGHET. Arkitekt Størker Svendsen presenterer boken A Course of Love som nå er oversatt til norsk. Boken etterfølger A Course in Miracles. Jesus er budbringer i begge bøkene. Størker Svend- sen har arbeidet med kanaliserte tekster i over tretti år, og har selv oversatt boken. Han har i over femten år holdt studiekurs i Et Kurs i Mirakler. Menneskeheten går nå inn i en Ny tid, og kurset er utgitt for at menneskene skal forstå sin guddommelige side, sin reneste kjærlighetskraft. Det er ikke nødvendig for deg å bli en «bedre» utgave av deg selv – du må bare forstå hvem du er. Boken Et Kurs i Mirakler var den nødvendige forgjengeren, for men- neskene måtte vekkes fra sin sovende tilstand. De måtte lære å tenke annerledes. Et Kurs om Kjærlighet skal leves, og vil føre oss dit hvor vi kan besitte Kristusbevissthet – våkenhet, dvs. hvor vi skaper og erfarer fra hjertet og ikke egoet. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

STEMMETEST OG HØRE HVORDAN BLOMSTER SYNGER! Ved medium Colin Kingshott. Visste du at planter synger sin egen lille melodi? Phytosonus Bioresonance Plant Sounds – Spennende nyhet som du aldri har sett før! En ny generasjon produkter basert på et unikt konsept kalt Phytosonus plantebehandling, som har sitt utspring i opptak av lyder direkte fra plantene. Alle planter har en sjeletone – det har også du, og på foredraget får du høre hvordan en plante synger i naturen, og hvordan en stemmetest utføres. Den kan fortelle deg hvor i kroppen /i hvilket chakra du har lite eller for mye energi. Denne ubalansen kan rettes opp ved bruk av PhytoSonus planteessenser og chakra- oljer som aktiviserer vannet i cellene. Foredraget er på lettfattelig engelsk. HALLING – 3. ETG.

KL 16.00

GLOBAL YOGA FOR ALLE. Med Eva Christensen. Dype pust, dype inntrykk, dypt nærvar – Thats how we play. Vi har alle en indre kilde av visdom, styrke, fred, stillhet, glede og lys.. Når vi finner inn der, er det ingen tvil, ingen usikkerhet. Vi vet hva vi er og hva vi skal gjøre. Yoga hjelper deg til å få kontakt og tilgang til den kilden. Velkommen til en myk flytende prestasjonfri leken og fri yogaklasse. WELLBEING LOUNGE.

KLARSYNSDEMONSTRASJON MED JOHN CALMAR, erfaren clairvoyant, formidler og auraleser. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

LYSETS KRAFT OG KUNSTEN – med May-Britt Kjeserud, Art2Love. Art2Love ved May-Britt Kjeserud forteller om lysets healende energi gjennom kunstens utfoldelse. Universets mangfold og flyt uttrykker seg gjennom ditt liv. Regre- sjonslærer Dolores Cannon utrykker gjennom sine hypnoseerfaringer en parallell til kunstens “hypnose”. Altet har en interesse for vår skaperkraft. Kom og hør mer om dette av May-Britt, en av Norges mest populære billedkunst- nere. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 TIME), med Prem Puja Katrine Rosten. Hatha Yoga er en styrkende yoga, som fokuse- rer på Pranayama (pusteteknikker) Asana (stillinger) og Avslapning. Det er en type yoga som styrker sinnet bringer frem ny styrke fra kroppens indre bevegelighet, vekst, og indre ro. Vi går dypt inn i Asana og forblir i stillingene, gjennom pusten. Passer for både være eldre eller unge. “Jeg jobber forskjellig med alle fordi alle har en ulik hold- ning til kroppen og sinnet. Jeg kan instruere for nybegynnere, for de som har gjort litt, og for avanserte”, sier Prem Puja. *Avslapning *Oppvarming strekking *Pusteøvelse Pranayama og Kapalapati *Avslapning *Solhilsen *Avslap- ning *Basic Hatha Yoga Asana *Avslapning. Varighet: 1,5 time. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

TFT I PRAKSIS – tankefeltterapi er en revolusjon innen helse – psykisk, og ofte også på fysiske tilstander. På foredraget får du høre om, se og oppleve Tankefeltteknikker i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Ofte kan man ved bruk av TFT redusere eller ta bort smerter og spenninger i kroppen, f.eks hodepine, nakkesmerter osv.  Og mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer og plager. TFT brukes veldig ofte ved  f.eks  angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære. Dette får du innføring i på foredraget. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.
Foredragsholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa og Afrika. Han har overtatt ansvaret for utdanningen i MUIS AS etter Mats Uldal altfor tidlige bortgang. Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Dersom du ønsker mer informasjon, tlf. 411 03 000/e-mail: holmaaso@online.no  BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

ÅPENBARING: NOE ER SKJULT, NOE ER USYNLIG, NOE LIGGER I FREMTIDEN. Ved Kirkens SOS/Areopagos. Det er ting vi ikke kan se, det er ting vi hører men ikke forstår, mye er et mysterium. Dersom vi tror at det står en høyere makt bak alt vi omgir oss med, er det ikke umulig at denne guddommen vil kommunisere med oss. Jissakars sønner forstod seg på tidene. Moses ba om at alle folk skulle kunne være profeter. Den som har ører, hør hva Ånden sier! Vi utforsker skriftene etter forståelse om å kommunisere med guddommen for å forstå samtiden og å bringe godt nytt til folk og samfunn. Undervisning, samtale og øvelser ved Sverre Johan Nærheim, Areopagos. BUKKEN – 3. ETG.

MINIKURS I TRANSMISSION MEDITASJON. Transmission meditasjon er en gruppemeditasjon som er både en dynamisk måte å tjene verden på og samtidig en kraftfull metode for personlig, åndelig utvikling. Ingen forkunnskaper i meditasjon er nødvendig. http://shareno.net. HALLING – 3. ETG.

KL 17.00

MINE NÆR-DØDEN-OPPLEVELSER. Dr. Henning Hai Lee Yang. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN: INSPIRED LIVING: Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events) is passionate about helping people tune into their hearts to live an inspired life through breathwork and mindset. As beautiful as it sounds, there are obstacles, challenges and fears we face when we start to really set off on ‘An Inspired Life’. She teaches her 3 most important steps to living a life from

the true callings, dreams and aspirations we all have inside of us. SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN. DIVINE YOGI – HATHA YOGA med Prem Puja Katrine Rosten – fortsetter. GJENDINE – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN. RAINBOW REIKI® – Oppdag kraften av «mirakelhelbredelse» i DEG! Rainbow Reiki® er et av de få healingsystemene i verden hvor en ny utøver lærer å gjøre healing med objektiv målbare resultater etter kun to weekendseminarer!

Universitetet i Sofia har testet en gruppe Rainbow Reiki® utøvere med sine avanserte måleinstrumenter og konklu- dert med at de aldri har testet et healingsystem med bedre resultater! Under foredraget får du innsikt i forskningen, testmetodene og resultatene som kom frem etter en vitenskapelig studie. I løpet av foredraget får du selv erfare flere av de effektive healingmetodene vi benytter. Rainbow Reiki® feiret i 2015 sitt 25 års jubileum og benyttes i dag av flere hundre tusen mennesker på alle vedens kontinenter. Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er at det er meget lett å lære og at du får raske, effektive og målbare resultater! Mange Lisensierte Rainbow Reiki® Mestere gir også 100% pengene tilbakegaranti på sine introduksjonsseminarer. Foredraget holdes av Lisensierte Rainbow Reiki® Mestere som har intensiv erfaring med denne metoden. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

BIOFOTONER & HELSE – ved Wenche Karlsen. Sliter du med smerter i kroppen? Sover du dårlig? Trenger du mer energi? Lysets stråler, nærmere bestemt solstrålene, er grunnlaget for alle livsformer her på jorden. De er den opprinnelige energikilden og er veldig viktige for hver eneste celle i kroppen vår. Solstrålene består av utallige fotoner som utgjør en viktig nærings- og energikilde for de fleste levende organismer. Selv vi mennesker får energi på cellulært nivå fra sollyset. Biofotoner har en meget viktig rolle i vår kropp. Ønsker du å høre mer om hvordan det å tilføre biofoto- ner kan gi mer energi, mindre smerter og bedre søvn? Tilførsel av biofotonenergi kan også hjelpe både mennesker og dyr til å restituere seg fortere, spesielt etter anstrengende aktivitet eller sykdom. Kanskje dette er noe for deg!? BUKKEN – 3. ETG.

GUNALIGHT ER LYSENERGI. Ved Tom Tellefsen. Endelig et produkt som virker uten bivirkninger. Enkelt, smertefritt og ufarlig. Bruk det selv hjemme eller på reise. Du kan enkelt behandle deg selv med Gunalight. Og det beste er at du ikke trenger noen forkunnskaper for å klare det. Alt du behøver er å følge våre anbefalinger. Norsk oppfinnelse som det er brukt over 10 år for å utvikle. Oppfinnelsen er omsøkt patentert og ingen andre i verden kan tilby dette produktet. Ikke noe er mer naturlig enn å behandle energi med energi! Kroppen din består av energi og derfor kan Gunalight lysenergi virke positivt på mange ulike tilstander. HALLING – 3. ETG.

KL 18.00

SPIRITUAL BIRTHING & THE MIRACLE FREQUENCY – Stor Healing-Seanse med André Noah. Velkommen til denne healing-seansen med André Noah, som veileder deg direkte til essensen i menneskets oppvåkning – der den dypeste healing kan skje på alle plan av ditt liv. Er vi egentlig en dypere eksistens enn den menneskelige fødsel og død – og kan denne evige eksistensen våkne som en spirituell fødsel inni deg som menneske ? Under denne samlingen

åpnes den evige sjels-eksistensen inni alle dine liv som øyeblikkets væren, til den direkte opplevelsen av kjærlighe- tens enhet og grenseløshet. Der du kan kjenne og være øyeblikket som et mirakel, som kan kjennes som levende frekvens i hele din menneskelighet! Gjennom pusten og ditt sanne deg, åpnes denne mirakel-frekvensen – som
din healing-kraft, transformerende kreativitet, og endeløs vitalitet til å leve livets godhet slik det er ment å være! Etter en nær-døden opplevelse og oppvåkning for snart 15 år siden, har André Noah nå arbeidet i omlag 10 år som fulltids healer og spirituell veileder for mennesker i hele verden. I tillegg til sitt daglige arbeid som healer & sjels-veileder, leder han også gruppe-samlinger og retreater både i Norge og internasjonalt. TROLLTOG – 3. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

BEDRE HELSE OG LIVSKVALITET – ved Linda Nordskog, Bergen Helhetsklinikk.Nøkkelen til bedre helse og livskvalitet er at vi tenker helhetlig på det fysiske og psykiske. Bergen Helhetsklinikk er et helhetlig og tverrfaglig helse og livsstils- konsept som engasjert hjelper mennesker til bedre helse og livskvalitet. Vi støtter til gode valg gjennom kunnskap, vekst og relasjoner, hvor sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse knyttes sammen gjennom behandling, veiledning og terapi. Det vil bli demonstrasjoner av gestaltterapi, hypnoterapi og muskelterapi. Velkommen til foredrag! SMÅTROLL – U.ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

MEDITASJON – EN INDRE VEI TIL LIVSUTFOLDELSE. Med Kari Helena Skogseid. Vi lar oppmerksomheten hvile i kontakt med egen kropp, egen pust, spesifikke energipunkt og chakra. Enkle, indre øvelser støtter opp under måten energi naturlig sirkulerer i oss. Øvelsene kan sette fri holdt energi og gi en dypere forståelse av deg selv. Når vi mer og mer kan være bevisst tilstede med det som er, intuitive og sansende i møte med oss selv, kan vi frigjøre oss fra til- lærte reaksjonsmønstre og gi rom for nye muligheter. En jevnlig meditasjonspraksis kan gi en forankring innover i deg selv, og åpne for nye opplevelser av hva det vil si å være menneske. Tibetanske syngeboller vil hjelpe oss innover mot stillheten. GJENDINE – U. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

ACCESSBARS. Ved Bente Stamoen. AccessBars er en enkel metode som har endret livet for 1000-vis av mennesker over hele verden, metoden er beskrevet slik: I verste fall får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt! Access Bars er 32 lagringspunkter på hodet, som ved forsiktig berøring gir deg mulighet til å slippe det som er lagret her. Det finnes punkter for kropp, penger, kontroll, kreativitet, healing, takknemlighet, for å nevne noen. Ved at motta- ker tillater seg å motta, vil ‘gamle sannheter / begrensninger’ løses opp! For enkelt til å tro? Jeg trodde lenge det! En mengde enkle verktøy, til bruk i hverdagen, får du på Access Bars kurs, i Bergen, den 6. mai! Jeg holder dette kurset, sees vi? Vil du vite mer, er du velkommen til foredrag. BØYGEN – 2. ETG. I FOREDRAGSFLØYEN.

«UT AV UTMATTELSE – PÅ NATURLIG VIS» – hva som kan gjøres for å komme ut av en sterk utmattet tilstand. Ved Dale Ann Huxtable. Det å være veldig sliten og trøtt kan gå ut over hvor mye man kan prestere i livet. Utmattelse kan begrense deltagelsen på jobben, på skolen, sosialt og i fritidsaktiviteter som man setter pris på. Foredraget forklarer hvordan det er mulig å gjøre noe med det, for å kunne gjøre alt man elsker å gjøre, og leve det livet man vil! Livet skal ikke være begrenset av å være trøtt og sliten. BUKKEN – 3. ETG.

HÅNDANALYSE, ved torkild kjelstrup. Hva hendene forteller. Livet avspeiles i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene

våre er unike, er hendene det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighetsforhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Tor- kild Kjelstrup har drevet for seg selv med håndanalyse i mange tiår. HALLING – 3. ETG.

Program Fredag 6. april
Program Lørdag 7. april
Program Søndag 8. april

Fullt messeprogram Bergen 2018 (PDF)

 

 

Comments are closed.