Movement & Meditation Wellbeing Festival Bergen 2018

På Wellbeing Festival i Grieghallen 6.-8. april finner du de beste instruktørene innen yoga, bevegelse og meditasjon! Her er fullt program. Åpne klasser hele helgen! Her er fullt program.

Fullt program for hele festivalen finner du her!

 

 

Åpningstider:
Fredag 6. april: 13.00 – 20.00
Lørdag 7. april: 11.00 – 20.00
Søndag 8. april: 11.00 – 18.00

*

Fredag 6. april

Kl. 14:

WELLBEING LOUNGE: HEART INTELLIGENCE MEDITATION with Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events), teacher and inspirator. She teaches in Bergen and help people tune into their hearts to live a more inspired life with breathwork and mindset.
Kl. 15:

WELLBEING LOUNGE: HEALING CIRCLE WITH MEDIUM KENNY CORRIS. Come to Learn about Healing, Heal, and be Healed!

GJENDINE – U.ETG: ”AWAKENING” – Erkeengelkonsert med Christina Undhjem, musikk skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglemaleriene.
Kl. 16:

WELLBEING LOUNGE: GLOBAL YOGA FOR ALLE. Med Eva Christensen. Dype pust, dype inntrykk, dypt nærvar – Thats how we play. Velkommen til en myk, flytende, prestasjonfri, leken og fri yogaklasse.

GJENDINE – U.ETG: DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 TIME), med Prem Puja Katrine Rosten. Hatha Yoga er en styrkende yoga, som fokuserer på Pranayama (pusteteknikker) Asana (stillinger) og Avslapning. Det er en type yoga som styrker sinnet bringer frem ny styrke fra kroppens indre bevegelighet, vekst, og indre ro. Varighet: 1,5 time.

HALLING – 3. ETG. MINIKURS I TRANSMISSION MEDITASJON. Transmission meditasjon er en gruppemeditasjon som er både en dynamisk måte å tjene verden på og samtidig en kraftfull metode for personlig, åndelig utvikling. Ingen forkunnskaper I meditasjon er nødvendig. http://shareno.net.

Kl. 18:

GJENDINE – U.ETG: MEDITASJON – EN INDRE VEI TIL LIVSUTFOLDELSE. Med Kari Helena Skogseid. Vi lar oppmerksomheten hvile I kontakt med egen kropp, egen pust, spesifikke energipunkt og chakra. Enkle, indre øvelser støtter opp under måten energi naturlig sirkulerer i oss.

Lørdag 7. april

Kl. 12:

GJENDINE – U.ETG: GONGBAD. Med Merete Brandt, Kundalini Yoga Bergen (Studio M). Gjennom gongbad der vi bruker bla gonger og syngeboller kan du som deltar oppleve dyp avspenning.
Kl. 13:

WELLBEING LOUNGE: GLOBAL YOGA FOR ALLE. Med Eva Christensen. Dype pust, dype inntrykk, dypt nærvar – Thats how we play. Velkommen til en myk, flytende, prestasjonfri, leken og fri yogaklasse.

Kl. 14:

WELLBEING LOUNGE: HEALING & MEDITASJONS-SIRKEL med André Noah. Velkommen med på Healing-Sirkel med dyp guidet meditasjon og tilstedeværelse i øyeblikkets værekraft – der den dypeste healing skjer naturlig.

 

Kl. 15:

WELLBEING LOUNGE: MEDITASJON – med Lilli Bendriss: «Stjernereise».

 

GJENDINE – U.ETG: “AWAKENING” – Erkeengelkonsert med Christina Undhjem, musikk skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglemaleriene.

Kl. 16:

WELLBEING LOUNGE: HEART INTELLIGENCE MEDITATION. Hosted by Elisabeth Finocchiaro, Uplift Events. She teaches in Bergen and help people tune into their hearts to live a more inspired life with breathwork and mindset.

GJENDINE – U.ETG: DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 time), med Prem Puja Katrine Rosten. Hatha Yoga er en styrkende yoga, som fokuserer på Pranayama (pusteteknikker) Asana (stillinger) og Avslapning. Det er en type yoga som styrker sinnet bringer frem ny styrke fra kroppens indre bevegelighet, vekst, og indre ro. Varighet: 1,5 time.

 

Kl. 17:

WELLBEING LOUNGE: GLOBAL YOGA FOR ALLE. Med Eva Christensen. Dype pust, dype inntrykk, dypt nærvar – Thats how we play. Velkommen til en myk flytende prestasjonfri leken og fri yogaklasse.

 

KLOKKEKLANG: LILLI BENDRISS & ANDRÉ NOAH: The Language of Light – Stor Healing & Meditasjons-Seanse. Alle ønskes velkommen til å oppleve den grenseløse ånds-natur som menneske – gjennom denne dypt transformerende indre reisen med Lilli Bendriss og André Noah.
Kl. 18:

WELLBEING LOUNGE: HEART DANCE – med Elin Ambika Haugen. Heartdance er frigjørende dans og bevegelse samt «connective exercises», som handler om å bli mer bevisst i og leken i forhold til sin egen kropp.

 

KLOKKEKLANG: SEKHEM-HEALING. Ved Gudrun Boost (DK). I dette foredrag viser jeg dig hvordan du effektivt renser dine chakra med en kraftfuld meditation. Sekhem betyder “Den Magtfulde Kraft” og er forbundet til vores egen styrke, i forbindelse med healing og spirituel udvikling.
TROLLTOG – 3. ETG: TONING – SANGENS HELBREDENDE MULIGHETER. Ved Kari Helena Skogseid. Ut fra kontakt med egen kropp og eget sinn lar vi stemmen folde seg ut slik det føles naturlig i øyeblikket. Vi bruker det frie og spontane uttrykket eller tar utgangspunkt i energiøvelser med spesifikke mantra. Sangen kan frigjøre, løfte og inspirere.

 

SMÅTROLL – U.ETG:

BASIC BREATHWORK INTRO. With Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events) and Lars Auran. Join an interactive and inspiring talk with Elisabeth Finocchiaro and Lars Auran to get an intro on benefits and experience yourself why breathwork might be the key to unlocking a lot of potential for ultimate connection and health.

 

GJENDINE – U.ETG. TROMMEREISE – med Param.

 

Kl. 19:

WELLBEING LOUNGE: CHAKRAMEDITASJON OG HEALING. Ved Jannicke Rasmussen / Erna Dahle, Esterella.

 

Søndag 8. april

 

Kl. 12:

GJENDINE – U.ETG: MEDITASJON – EN INDRE VEI TIL LIVSUTFOLDELSE. Ved Kari Helena Skogseid. Vi lar oppmerksomheten hvile I kontakt med egen kropp, egen pust, spesifikke energipunkt og chakra. Enkle, indre øvelser støtter opp under måten energi naturlig sirkulerer i oss. Øvelsene kan sette fri holdt energi og gi en dypere forståelse av deg selv.
Kl. 13:

WELLBEING LOUNGE: DIVINE YOGI – HATHA YOGA (1,5 time), med Prem Puja Katrine Rosten. Hatha Yoga er en styrkende yoga, som fokuserer på Pranayama (pusteteknikker) Asana (stillinger) og Avslapning. Det er en type yoga som styrker sinnet bringer frem ny styrke fra kroppens indre bevegelighet, vekst, og indre ro. Varighet: 1,5 time.

 

Kl. 14:

GJENDINE – U.ETG: GLOBAL YOGA YIN – COME. LET GO. Med Eva Christensen. Jeg skal bare, jeg skal bare… Kom og rull ut matten, det kommer til å være den største prestasjonen under denne klassen 🙂 Tanke for tanke, muskel for muskel, guides du til å slippe tak og smelte i det travle og anspente, både fysisk og mentalt. Myk og boostende yin yoga for alle kropper! Learn to let go. Release the stress. You were never in control anyway.

 

Kl. 15:

WELLBEING LOUNGE: COMPASSION BREATH MEDITATION. Hosted by Elisabeth Finocchiaro, Uplift Events. She teaches in Bergen and help people tune into their hearts to live a more inspired life with breathwork and mindset.

 

GJENDINE – U.ETG: TROMMEREISE-SEANSE med Brita Anjana Skuterud. Kom og bli med inn i drømmeverdenen, med tromme, rasle og vokal.

 

Kl. 16:

WELLBEING LOUNGE: CHAKRAMEDITASJON OG HEALING. Ved Jannicke Rasmussen / Erna Dahle, Esterella.

 

Kl. 17:

SMÅTROLL – U.ETG: SPIRITUAL BREATH: When we connect our breathing, we connect to something deeper too. Learn transformational techniques to assist in times of big change in life. Join Elisabeth Finocchiaro (Uplift Events) and Lars Auran on a deep breath experience to see what lies beneath the comfort zone with the power of connective breathing.
GJENDINE – U.ETG: ”AWAKENING” – Erkeengelkonsert med Christina Undhjem, musikk skrevet til Kenneth Laugens erkeenglemalerier. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglemaleriene.
**

Movement & Meditation Wellbeing Festival Bergen 2018

Fullt program for hele festivalen finner du her!

 

 

Åpningstider:
Fredag 6. april: 13.00 – 20.00
Lørdag 7. april: 11.00 – 20.00
Søndag 8. april: 11.00 – 18.00

*

Comments are closed.